mcaglar yazdı:Merhaba bahsettiğiniz saatlerin üçünü de kullandım, longines zulu time ve tudor bb58 arasında kalsam mekanizması ve bilekte ipek gibi rahatlık hissi veren çeliği ile tudor derdim, longinin mekanizması da güzel zaman tutuşu iyi, rakamları biraz yukarı çıkartmanız durumunda titanyum modelleride listeye alabilirsiniz. zulu time titanyum modelini deneyimledim çok iyidi şuan tudor pelagos 39 kullanıyorum kesinlikle mükemmel bir hissiyatı var bileğimde takılı olduğunu unuttuğum zamanlar oluyor bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. 40-60 bin bandı deseydiniz Rado güzel saat diyebilirdim fakat bu fiyat bandında diğer iki seçenekten birini tercih ederdim
Mefistofeles yazdı:mcaglar yazdı:Merhaba bahsettiğiniz saatlerin üçünü de kullandım, longines zulu time ve tudor bb58 arasında kalsam mekanizması ve bilekte ipek gibi rahatlık hissi veren çeliği ile tudor derdim, longinin mekanizması da güzel zaman tutuşu iyi, rakamları biraz yukarı çıkartmanız durumunda titanyum modelleride listeye alabilirsiniz. zulu time titanyum modelini deneyimledim çok iyidi şuan tudor pelagos 39 kullanıyorum kesinlikle mükemmel bir hissiyatı var bileğimde takılı olduğunu unuttuğum zamanlar oluyor bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. 40-60 bin bandı deseydiniz Rado güzel saat diyebilirdim fakat bu fiyat bandında diğer iki seçenekten birini tercih ederdim
Açıkçası titanyum saatler pek bana hitap etmiyor. Tudor’u fırsat bulursam bilekte deneyip o şekilde karar vereyim.Dediğiniz gibi Rado’yu şimdilik eleyeceğim sanırım. Zulu time’ın kadranının üç boyutlu indisleri ve ışıl ışıl oluşu beni çok cezbediyor. Satarken ikisini de elimden çıkarmam zor olmaz sanırım, teşekkür ederim yorumunuz için.
Archimed yazdı:Merhaba, tavsiyem her üç saati de yakında görmeniz, bileğinize takıp incelemeniz ve buna göre karar vermenizdir. Unutmayın ki; yeni saat modelleri çıktığı zaman profesyonel fotoğrafçılar, en iyi ekipmanlarla saatlerin resimlerini çekip reklam ve tanıtımlarını yapıyor. İnternet ortamında görüp bayıldığınız saati vitrinde gördüğünüz zaman veya bileğinize taktığınız zaman fikriniz değişebilir. Longines ve Rado'nun seramik bezeli resimlerde şahane görülmesine rağmen yakından incelediğimde beni etkilemedi. Diğer taraftan Tudor'ları yakından gördüğünüzde, reklam/ilan resimlerine göre daha fazla beğenmeniz mümkün. Mcaglar arkadaşımızın yazdığı gibi; Pegalos39 modelini önyargısız olarak, yakından incelemenizi öneririm.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir
|