TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Spirit Set Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines Spirit Set Öneri

Mesaj Asansör » 09 Ara 2024, 20:23

Herkese selamlar. Siteye yeni üye oldum. Umarım yanlış yere konu açmıyorumdur. Satın almak istediğim bir Longines var. Daha doğrusu set. Liste fiyatı 121 bin lira. Yanında ekstra iki kayış ile geliyor. Tek satın almak istersem 93 bin lira. Bir iki mağaza ile görüştüm, set olanı 103 bin diğerini 79 bin gibi bir fiyata taksitle satıyorlar. Görüşlerinizi dinlemek isterim. Sizce değer mi ya da daha fazla indirim yaptırma şansım olur mu?

https://www.longines.com/tr/p/watch-longines-spirit-l3-810-4-93-9

Resim
Kullanıcı avatarı
Asansör

Re: Longines Spirit Set Öneri

Mesaj hlkshnr » 09 Ara 2024, 22:54

Ben olsam çelik bilezikleri oranı 79.000’e alırdım. Aradaki farka çok rahat deri kayış bulunur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj tt59 » 09 Ara 2024, 22:58

Ben de kayış için o kadar fark vermem, daha kalitelisini daha ucuza yaptırabilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj hknmtn » 10 Ara 2024, 02:02

Ben de aynı görüşteyim set için ekstra bu kadar çok para ödemeye gerek yok.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj Eterna » 10 Ara 2024, 10:31

Ben dün okudum ama cevap yazmadım. Herhalde yanlış anlıyorum dedim. Tam anlamadan yazmak istemedim.

Çelik bilezik ile resimdeki Longines saati 79.000 TL ye alıyorsunuz.

Ama resimdeki 2 deri kayış ile beraber "set" olarak alırsanız 103.000 TL oluyor.

Böyle değildir, ben yanlış anladım dedim. Yani kutunun görünmeyen yerinde başka değerli bir şeyler yok herhalde.

2 deri yedek kayış için 24.000 TL mi vermek aman diyim.. Yok hocam siz sadece saati alınız. Gayet yakışıklı ve güzel bir saat.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Fa1co » 10 Ara 2024, 13:46

Saat cok guzel gozukuyor , yeni saatiniz simdiden hayirli olsun , guzel gunlerde kullanin. :thumbup:
Remember me
Kullanıcı avatarı
Fa1co

Mesaj Asansör » 12 Ara 2024, 19:52

Öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için ve önerileriniz için teşekkür ederim. Set almamaya karar verdim. Fiyat konusunda 79 bin liradan daha aşağıda alabileceğimi düşündüğünüz mağaza varsa önerilerinizi bekliyorum. Set almadığım için ekstra kayış satın almak istersem hangi marka ya da kişiyi önerirsiniz? Teşekkürler, iyi akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Asansör

Mesaj raven » 13 Ara 2024, 22:06

Asansör yazdı:Öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için ve önerileriniz için teşekkür ederim. Set almamaya karar verdim. Fiyat konusunda 79 bin liradan daha aşağıda alabileceğimi düşündüğünüz mağaza varsa önerilerinizi bekliyorum. Set almadığım için ekstra kayış satın almak istersem hangi marka ya da kişiyi önerirsiniz? Teşekkürler, iyi akşamlar.

Kayış için @mlm
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners