TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Baby Alpinist ve Hamilton Khaki Murph Tercih Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Baby Alpinist ve Hamilton Khaki Murph Tercih Öneri

Mesaj payday3d » 25 Ara 2024, 16:48

Bilmiyorum alım yaptınız mı ama ikisinden hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız, bende Baby Alpinist var gerçekten güzel bir saat harika bir kadranı var okunaklılığı muhteşem, güneşin altında da baksanız net görüyorsunuz saatin kaç olduğunu, miras ve hikaye denmiş ama Alpinist de köken olarak dünün saati değil Murph'ten daha eski hatta bildiğim kadarıyla, ilk Alpinist'lerin tasarımı böyle olmasa da aynı serinin devamı niteliğinde. Bu iki saatin karşılaştırmaları youtube'da yabancı saat kanallarında da var. Hamilton da müthiş bir saat. Seiko'nun lume'si çok parlak olmasa da daha uzun süre devam ediyor. 200 m su geçirmezlikle olayı bitiriyor. Tam bir tek saat olarak kullanılabilecek bir saat ayrıca her ortam ve kıyafetle giyilebilir bir yapısı var farklı kordon değişimleriyle. Zaman tutması Hamilton'un daha iyi olabilir ama ben Seiko'da 1 ay civarı bir kullanımda dişe dokunur rahatsız edici bir durum yaşamadım biraz geri kalıyor sadece ama işime gücüme giderken zaman açısından mağdur olmadım ya da bi yere varacağım zaman.
Kullanıcı avatarı
payday3d

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], roIex ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners