kimiky1 » 28 Ara 2024, 15:02
srpe55 bildiğim kadarıyla 40mm ve diver inspired bir saat. snkl23 ise bir dress watch ve 38mm. her ne kadar srpe55'in kordon kalitesi snkl23'e göre iyi olsa da yine de çok solid değil diyebilirim. bunun yanı sıra srpe55'in lug aralığı 20mm. daha kolay çelik bilezik ve nato, deri kayışlar bulabilirsiniz. snkl23 19 mm, ara bir değer olduğu için kolay bulamazsınız ve dress watch olduğu için de kombinleyeceğiniz kayış seçenekleri azalıyor. bunların yanında mekanizma olarak pek bir farkları yok, srpe55 te hacking var. son olarak srpe55 in su geçirmezliği 100m diğeri ise 50m. ki zaten bir dress watch ile su geçirmenin önemseneceği bir durumda bulunulmaz diye düşünüyorum. ben olsam srpe55 (ya da srpe51 gri sunburst kadranlı) modeli tercih ederdim. strap monster deniliyor zaten uluslararası camialarda. deri, silikon, nato, oyster, jubilee, hepsiyle uyum sağlıyor. tek saati farklı farklı yerlerde kullanabilirsiniz. bir tavsiyem de ikinci el almanız. yeni sayılacak bir saat sever olarak birçok saatimi sıfır aldım ancak bu aşamada insanın beğenisi tam oturmadığı için bir süre sonra farklı bir modeli almak istiyor. forumda ya da ikinci el satış sitelerinde bu tarz ilanlar bulabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi günler diliyorum.