Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
heva » 04 Oca 2025, 12:33
Bildiim kadar覺 ile SNKL23 繹nceden piyasaya s羹r羹lm羹 ve stoklar bitmi, sonradan tekrar 羹retilmi ya da elde kalanlar piyasaya s羹r羹lm羹 diye biliyorum. Bir 羹retim fark覺 var m覺 ? Var ise hangisi daha kaliteli, eski yay覺nlananlar m覺 yeniler mi?
-

heva
-
- Kay覺t: 03 Kas 2024, 16:14
hknmtn » 05 Oca 2025, 02:05
Seiko'dan bahsediyoruz. Kalite standartlar覺 d羹n neyse bug羹n de o dur ya da daha ileridir.
retilen fabrikan覺n bulunduu 羹lke deiiklik g繹sterse de Seiko fason 羹rettirmez. Kendi fabrikas覺nda 羹retim yapar. Yani lokasyon deiik olsa da Seiko standartar覺 ayn覺d覺r.
Ayr覺ca bahsedilen model de 羹st d羹zey i癟ilik gerektiren bir ey deil. Evet g羹zel saat ben de kulland覺m bir d繹nem ancak illa eskisini buluyum denecek bir olay覺 yok.
imdi kontrol ettim ben SNKL23 modelini 2019'da alm覺覺m. Bir ka癟 ay 繹ncesine kadar elimde yeni ald覺覺m SNKL23 vard覺. Arada hi癟 fark yok. Ne mekanik ne kozmetik.
-

hknmtn
-
- Kay覺t: 24 Au 2018, 23:47
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 91 misafir