Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Herkese selamlar. İki saat arasında kaldım. Karar vermekte zorluk çekiyorum. Her ikisi arasında teknik özellik farkları var. Birisi hardlex cam birisi safir cam, birisi 3 atm birisi 5 atm vs. ama benim için her iki saatinde teknik özellikleri okey. Ben tamamen şuan görsel kısmındayım. Sadece saatin olduğu fotolara baktığımızda Citizen çok daha güzel görünüyor. Ama koldaki görüntüsünün olduğu fotoğraflarda da sanki Bulova çok daha güzel oturuyor. Görsel olarak baktığınızda siz hangisini tercih ederdiniz?