TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

SaatveSaat'den Maurice Lacroix Saat Aldim / Bilgi ve Yardım

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

SaatveSaat'den Maurice Lacroix Saat Aldim / Bilgi ve Yardım

Mesaj ceviks » 25 Mar 2025, 18:58

Merhaba

Bildiginiz uzere saatvesaat Maurice Lacroix nın distribütörü. Fakat konu saatvesaat olunca pekala problem yasamaniz mumkun.

Begendigim bir modeli neredeyse yari fiyatina dusurmuslerdi sansima denk geldi internet sitesinden aldim Aikon otomatik modelini.

Oncelikle belli vitrin saati bu, kasada bikac tane cok dikkatli bakinca ufak kilcal cizikler var. Fiyatindan dolayi tolere ettim.

Fakat cikan sertifikanin ici bos, oncelikle bu sertifika orjinal mi? Ve bos olmasi benim icin yani daha sonra satarken bir problem teskil eder mi?

Kutunun icinden bir kullanma kilavuzu da cikmadi. Bu durum normal mi?

Son olarak da normalde bu saat kadraninda ve kordonunda tamamiyla jelatinle mi geliyor? Yoksa sadece klipsin jelatinli gelmesi normal mi?

Resimler asagida.

Tesekkur ederim.

Resim
Resim
Resim
Resim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ceviks

Re: SaatveSaat'den Maurice Lacroix Saat Aldim / Bilgi ve Yar

Mesaj depechemode » 25 Mar 2025, 22:07

Yeni saatlerde artık kutuda barkod oluyor. Bunu okutup saatin garantisini baslatiyorsunuz. Ben yakin zamanda bulova almıştım. Bu sekilde kayit ettim. Tissot da aldım. Bunda da siteye saat ekleyerek garantiyi başlattım

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj ceviks » 25 Mar 2025, 23:40

Dijital garanti belgesi diye bir sey yollamislar. saatvesaatin kaşesi var saatin model numarası var saatin seri nosu yok.

Herhangi bir saatvesaat bayiine gidip şu boş sertifikaya kaşelerini vurdurtabilir miyim?

Kullanıcı avatarı
ceviks

Mesaj slhgzl » 26 Mar 2025, 10:29

Longineslerde artık dijital garantiyle geliyor.Ben aldigim bayiden normal garantiyi de doldurmalarını istemiştim onlar da doldurmuşlardı.Aslinda pek gerek de yok.Longinesin web sitesine girip saatin dijital garantisini vs görebiliyorsunuz.Demek ki ML de boyle bir uygulamaya baslamis
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj copycat » 26 Mar 2025, 12:48

Saat ve saat çok saçmalık yapıyor ama sahte saat satacaklarını düşünmem.

Yalnız arkadaşlar başka kaynaklardan alacakları saatlere çok dikkat etsinler, şu an sarı sitede satılan hemen hemen tüm ML'lee sahte.

Özellikle aikon quartz chronoların hepsi sahte. Doldurulmuş garanti kartı da sizi kandırmasın.

Ayrıca sahte saatleri ucuz satan da var, mağaza fiyatının çok az altına satan da. Yani yüksek fiyata da güvenmeyin.

Özellikle quartz saatlerin sahteleri çok ucuz olduğu için çok büyük kazançlar elde ettiklerini düşünüyorum.

Ayrıca bazı kurumsal satıcılar, mağazalar da sahte satıyor.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj mturann » 26 Mar 2025, 12:58

copycat yazdı:Saat ve saat çok saçmalık yapıyor ama sahte saat satacaklarını düşünmem.

Yalnız arkadaşlar başka kaynaklardan alacakları saatlere çok dikkat etsinler, şu an sarı sitede satılan hemen hemen tüm ML'lee sahte.

Özellikle aikon quartz chronoların hepsi sahte. Doldurulmuş garanti kartı da sizi kandırmasın.

Ayrıca sahte saatleri ucuz satan da var, mağaza fiyatının çok az altına satan da. Yani yüksek fiyata da güvenmeyin.

Özellikle quartz saatlerin sahteleri çok ucuz olduğu için çok büyük kazançlar elde ettiklerini düşünüyorum.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj ceviks » 26 Mar 2025, 13:22

copycat yazdı:Saat ve saat çok saçmalık yapıyor ama sahte saat satacaklarını düşünmem.

Saatin sahte oldugunu dusunmuyorum, sertifikanin bos olmasi saati ileride satarken sikinti yaratacagi icin killandim.

Gerci sahte bile olabilir, orisle ml yi ayni anda kurup evden ciktim aksama mekanizmasini check etmis olurum

Kullanıcı avatarı
ceviks

Mesaj ermansire » 27 Mar 2025, 11:29

ikinci el değeri olan bir saat değil zaten kullanın gitsin, kimse fazla bir para vermeyecek üstünde kaşesi olan sertifika var diye
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 167 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners