Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım ve biraz araştırma yapıyorum. Benim takıntım Casio'nun G-Shock serisi ve yakın zamanda almayı düşündüğüm model: http://www.gshock.com/watches/?id=EA305CDD-60FA-4260-B16B-74893A3CDD96 Benim çok hoşuma gitti ama bir de burada araştırayım dedim. Sizin bu saat hakkında ki görüşleriniz nelerdir '+' '-' olarak? Bilgi almak istedim iyi günler.
vmetin yazdı:Bu sizin saatten ne beklediğinize bağlı, Bence daha güzel g-shocklar var 1/1000 ler veya aviation modelleri gibi.
işin açıkcası extrem durumlarım olmuyor saatin fonksiyonları kullanabileceğim,ama g-shocklar'ın abartı kasa büyüklüğü ve teknik özellikleri beni çok cezb ediyor ve bende kendime uygun olarak bu modeli buldum hem göz zevkim hemde fonksiyon bolluğu nedeni ile seçtim bu saati.
G-shock serisinin ağababalarından:) Gayet güzel bir model.
Lakin bana kalırsa g 9300 1 dr modeli daha hoş duruyor. İkisinin belirgin özellik farkları var. Bu model basınç değerlerini ölçerken, diğer modelde pusula ön planda.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya