Anlad覺m hocam, yanl覺 anlam覺覺m s繹ylediinizi.FatihParlak yazd覺:Kutusuz ve sertifikas覺z yazmam覺t覺m ama ben de sizin iyi niyetli cevap verdiinizi d羹羹n羹yorum. tekrar d羹zelteyim o zaman saat kutusuzsa ve sertifikada garanti s羹resi bitmise, 羹st羹ne 羹stl羹k hediye gelmise ya da isvi癟reden fabrikadan al覺nm覺sa ve saat yeni gibiyse sahte olabilir dikkatli olmakta fayda var arkadalarcopycat yazd覺:Hocam kutusuz ve sertifikas覺z t羹m saatleri replika diye de genelleme yapmayal覺m. Ben daha 繹nce 癟ok kez bu ekilde yeni gibi saat ald覺m ve hi癟biri de sahte 癟覺kmad覺.FatihParlak yazd覺:edt: saat hediye gelmise, kutusuzsa, neredeyse s覺f覺r kondusyondaysa, sertifikada garanti s羹resi bitmise, isvi癟reden fabrikas覺ndan al覺nm覺sa, kesin replikad覺r al覺nmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Ben iyi niyetle yazd覺覺n覺z覺 anlad覺m. Zira sar覺 sitede b繹yle 羹pheli ilanlar bana da arada denk geliyor ama bu ilerde acemi arkadalar覺m覺z t羹m sertifikas覺z kutusuz saatleri replika olarak peinen d羹羹nmesin.
CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
@SelAc kat覺l覺yorum. Bu ahlaki 癟繹k羹nt羹n羹n k繹k sebeplerinin anla覺lmasinda, aa覺daki wiki bal覺覺n覺n 癟ok faydal覺 olaca覺 kanaatindeyim.SelAc yazd覺:Benzer olaylar覺 繹rendik癟e 癟ok 羹z羹l羹yorum. lkemizde bir 癟ok problemin olduu aikar. Ben en b羹y羹k sorun olarak milletimizin ahlaki 癟繹k羹羹n羹 g繹rmekteyim. Bu durum gitgide de artmakta. 襤nsan d羹zg羹n insan g繹r羹nce mutlu olur mu? Mamut g繹rm羹 gibi mutlu oluyorum d羹zg羹n insanlarla kar覺la覺nca.
Umutt yazd覺:@SelAc kat覺l覺yorum. Bu ahlaki 癟繹k羹nt羹n羹n k繹k sebeplerinin anla覺lmasinda, aa覺daki wiki bal覺覺n覺n 癟ok faydal覺 olaca覺 kanaatindeyim.SelAc yazd覺:Benzer olaylar覺 繹rendik癟e 癟ok 羹z羹l羹yorum. lkemizde bir 癟ok problemin olduu aikar. Ben en b羹y羹k sorun olarak milletimizin ahlaki 癟繹k羹羹n羹 g繹rmekteyim. Bu durum gitgide de artmakta. 襤nsan d羹zg羹n insan g繹r羹nce mutlu olur mu? Mamut g繹rm羹 gibi mutlu oluyorum d羹zg羹n insanlarla kar覺la覺nca.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kleptokrasi
D繹n TSF al覺nt覺 Kay覺p Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 4 misafir
|