Bunlarin hepsini yazdim ama tekrar edeyim ki idrak etmesi kolay olsun.
1- Parnis üretmis oldugu sahte saatleri illegal yollardan satar. Bu saatleri legallestirip satmanin yolu da üzerine marka basmak yada hicbirsey basmamaktir. Parnis markasi illegal yollardan satiliyor yazmadim. Ürettiklerini illegal yollardan satiyor dedim.
2- Kültür'den Saat'ten Saygi'dan bahsederken aynayi Invictas'a cevirip bir bakmani ve olaylari su sekilde yorumlamani tavsiye ederim. Saat sektörünün duayen firmalarinin ürünlerini sabah aksam pirinc yemekten cüce kalmis adamlara yaptirip bunlari da satarsan saygisizlik yapmis olursun. Tüm bunlara olur verip bu üretileni koluna takarsan Saat Sektörüne saygisizlik etmis olursun. Uyarici nitelikte ki (TSF'de sahte saatlerin konusulmasi yasaktir. Bu saatleri üretenlere karsi da cephemiz vardir. Ister cakma saatin üzerine marka yazsin satsin isterse markasiz satsin. Sahte sahtedir) forum mesajlarina sacma dersen Foruma saygisizlik etmis olursun.
3- TSF Forum kurallarinda benim cignedigim hicbir kural yok. Bir önce ki mesajimda da yazdigim gibi benim ne bu saati takan ile nede begenen ile isim olur. Konusulan sey bir marka ve burada cignenen ezilen görmezden gelinen hicbir kural yok.
4- Oy veren 11 kisiden 7 tanesi Parnis isaretliyorsa bu forumun seviyesini degil Parnis'in seviyesini gösterir.
5- Asagida ki fotograflar'a iyi bakilmasini ve hangi forumda ne üzerine konusuldugunun hatirlanilmasini tüm üyelerimizden rica ederim. Burada saatlerden bahsediyoruz. Sahte ürünlerden degil....
Asagida ki fotograf Parnis'e ait...

Bu da yukarida ki saatin üzerine Rolex yazilmis hali (iki resim arasinda bazi farklar var. Bunlar versiyon farklari yukarida ki saat eski versiyon asagida ki ise yeni. Cünkü Parnis bu saatin kopyasini Rolex lansmani yaptiktan sonra ama daha Submariner'i pazara cikartmadan üretti)

Parnis diye satiliyor. Herhalde neyin kopyasi oldugunu yazmama gerek yok!!!!

Kayisina kadar kopyalanmis bir U-Boat Parnis...