TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Tissot Seastar Diver Automatic

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Tissot Seastar Diver Automatic

Mesaj ciocio » 29 Şub 2012, 03:37

beğenmedim :(
Sana verilen işin %100 nü yaptı isen başarısızsındır.
Kullanıcı avatarı
ciocio

Mesaj emirhan » 12 Ara 2012, 21:11

Öncelikle geç bilgi verdiğim için özür dilerim.
Ramazan bayramı tatili sonrasında Yeni Tissot Seastar 1000' i İzmir' deki bir saat mağazasından satın aldım.
Otomatik saatlerden pek anlamamama karşın, saatin şeklini ve üretim kalitesini beğendim.
Ancak ETA 2824-2 mekanizmanın hassas çalıştığını söylemek zor. Aldığım günden beri günde 25 s. kadar ileri gidiyor.
Ben de haftada bir kere 2 dakika geri alarak kompanse ediyorum. İlk fırsatta saati aldığım yere gidip mekanizmasını ayarlattırmayı düşünüyorum. Muhtemelen ayarlama sonrası günlük 2 s.' lik sapmaları yakalayabileceğim.

Son olarak Tissot Türkiye distribütörü el değiştirdiği için saatle birlikte ısmarladığım silikon kayışı hala teslim alamadım.
Sanırım 20 ocaktan sonra distribütörlüğü Tissot' un Türkiye' de kurduğu kendi şirket alacakmış.

Bu iki problem dışında saatte bir sıkıntı yok. Fiyatını uygun bulan ve tasarımını beğenen herkes(mağazada olmayan başka bir kayışı da sipariş etmemek şartıyla) gönül rahatlığıyla satın alabilir.
Bu da saatin telefondan çekilmiş fotoğrafı:

Resim

Resim çözünürlüğü ve kalitesi için özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
emirhan

Mesaj metekaynak » 24 Ara 2012, 22:55

Clk yazdı:PRC kasa (maliyeti kurtaralim) üzerine Rolex Submariner bezeli koyalim (ama caktirmamak icin rakamlari biraz degistirsek) sonrada seiko skx007'nin kadranini alip rengini degistirelim, akabinde de saate uymayan iki kol koyduk mu al sana yepyeni bir saat.

Tissot cok güldürdün beni :lol: Cilek tarlasinda yetisen yaban karpuzu gibi duruyor saat :D

Aynen :thumbup:
Kullanıcı avatarı
metekaynak

Mesaj hanzokenzo » 24 Oca 2013, 04:55

Drk yazdı:Resim

Kasa, paslanmaz çelik, 42mm çapında. Safir kristal cam ve 300m su geçirmez, helyum valfi.

Resim

Mekanizma Swiss otomatik ETA kalibre 2824-2, 25 taşlı, 28800vph, 40 saat güç rezervi.

Resim

Liste fiyatı: 875 - 925 usd

Iyi günler. Aranıza yeni katıldım . Bu saatin. Aynisindan aldım . Ancak saat haftada 2 dk . Ileri gidiyor. Bu acaba normal bir durummudur . Yetkili serviste olsa içini açtırmak en son tercihim olur. Pilli olmayan bir saati ilk defa kullanıyorum . Acaba bu durum normal mi ? Yani ilerde kendini toparlar mi ? Ilk defa böyle bir saat sahibi olduğum için endiselenmekten baskabirsey gelmiyor elimden . Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Kullanıcı avatarı
hanzokenzo

Mesaj onuratamer » 24 Oca 2013, 10:02

Hosgeldiniz. Haftada 2 dk. bana biraz cok geldi. Surekli kullanimda bunun bir miktar gerilemesi mumkun. Saatinizin garanti kapsaminda oldugu varsayimiyla kendisine en az 1 ay daha sans verin, bu surede surekli kullanin. Eger bir iyilesme olmazsa yetkili servislere teslim edin. Ehil ellerde saatin acilmasinin hicbir mahsuru yoktur.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj maydanox » 24 Oca 2013, 12:38

aynı mekanizma, yani 2824-2 mekanizma Lonignes Hydroconquest te de bulunuyor yamulmuyorsam, biri bu konuda beni aydınlatabilir mi?
longines in sapmaları genellikle -+7 sn civarındaydı, normalde bu saatin de bana kalırsa haftada 1 dk ileri veya geri gitmesi gerekiyordu diye düşünüyorum....
Kullanıcı avatarı
maydanox

Mesaj SeRxx » 24 Oca 2013, 18:33

Aynı mekanizma Longines'de de kullanılmakta fakat 2824-2'nin 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. Longines'de kullanılan mekanizma L633(2824-2 Top Grade); Tissot'da kullanılan ise muhtemelen en düşük seviye olan Standart Grade'dir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj alikorkmaz » 22 Mar 2013, 18:48

bende bugun aldım bu saati umarım saat normal fonksiyonunda çalışır
Kullanıcı avatarı
alikorkmaz

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners