TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Saat Sekt繹r Haberleri Gelimeler Yeni Modeller

Moderat繹rler: News, LadyZ

Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Saat Sekt繹r Haberleri B繹l羹m羹m羹z羹 Ziyaret Ederek Saat End羹strisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan 襤zlenimleri ve Gelimeleri Takip Edebilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ynt: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj drk » 30 Au 2012, 10:30

dropby23 yazd覺:Valla ben p覺rlanta gidince 癟ok farkl覺 bir muameleyle kar覺la覺yorum. Keke dier markalar覺 tekrardan getirseler

Ben P覺rlant覺'da ayn覺 derecede baar覺s覺z buluyorum, hatta saat&saat'ten daha k繹t羹. Hi癟 olmazsa oradakiler bilmiyorlar, bilmiyorum diyorlar, buradakiler bilmiyorlar, uyduruyorlar.

Tabi kendini beenmilik de had safhada.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Re: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj davinci » 30 Au 2012, 10:58

Ge癟en bir Avm de bir saat癟inin vitrinine bakt覺m full in, a覺rl覺覺na para verip getiriyorlar herhalde saatleri, saymaya bile demeyecek saatler
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Re: Ynt: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj apesen » 30 Au 2012, 12:12

Drk yazd覺:
dropby23 yazd覺:Valla ben p覺rlanta gidince 癟ok farkl覺 bir muameleyle kar覺la覺yorum. Keke dier markalar覺 tekrardan getirseler

Ben P覺rlant覺'da ayn覺 derecede baar覺s覺z buluyorum, hatta saat&saat'ten daha k繹t羹. Hi癟 olmazsa oradakiler bilmiyorlar, bilmiyorum diyorlar, buradakiler bilmiyorlar, uyduruyorlar.

Tabi kendini beenmilik de had safhada.

P覺rlant Konusuna +1, zaten hak ettii duruma geliyor yava yava, sebebi bu olmal覺. Saat ve saat'e 繹zenip 羹癟 kuruluk saatleri allaya pullaya pazarlamaya balad覺lar. Hi-end konusu P覺rlant i癟in bence bitmitir.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj davinci » 30 Au 2012, 12:46

P覺rlant Kanyon'da g繹zl羹kl羹 bir sat覺c覺 vard覺 baya bilgili bir sat覺c覺yd覺 sonra ayr覺ld覺, ozaman IWC'de sat覺yorlard覺 bulamay覺p d覺ardan getirttiim kay覺覺n onlarda olduunu g繹rd羹m, imdi antin kuntin markalar sat覺yorlar ama i yapt覺覺n覺 sanm覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Re: Saat&saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj alperen » 02 Eyl 2012, 15:30

Baran yazd覺:SaatveSaat kadar kaz覺kc覺 esnafl覺ktan birhaber ve saatciliin S sinden anlamayan cal覺anlar覺 olan bir firma i癟in guzel bizler i癟inde rezil bir haber.

繹zetlemisin abi
T羹rk gibi...
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen

Ya: 35
Kay覺t: 17 Nis 2012, 22:59

Mesaj bulenty » 04 Eyl 2012, 00:45

asymptote yazd覺:Konyal覺 Saat mraniye Carrefour maazas覺nda sat覺c覺 incelediim kornolu Longines Master Collection saati eline al覺p 繹yle bir iki 癟evirdi, f覺ld覺r f覺ld覺r d繹nen rotoru bana g繹sterip balans覺 g繹r羹yor musun, nas覺l ya gibi kay覺yor dedi.. Ben de bozmad覺m, hakikaten 繹yle deyip 癟覺kt覺m..

Saatler konusunda z覺r-cahil bir toplum olarak kalmay覺 s羹rd羹rd羹k癟e, maazaya girip tonla paray覺 sat覺c覺n覺n salak癟a bir iki pazarlama c羹mlesine kurban edip aptalca bir tercihle maazadan ayr覺lmaya devam ettik癟e bu iler hep b繹yle olacak beyler..

Saat&Saat'i kutluyorum, adamlar paray覺 bizlerden deil, alelade saat t羹keticisinden kazan覺yorlar.. O sat覺c覺lar o t羹keticilere 癟ok bile..

S繹ylediklerin yurdum insan覺n覺n her konudaki yakla覺m覺n覺n dinamiklerini ortaya koymakta;mekanik saat kullanmak veya herhangibir t羹ketim malzemesinde bilgi sahibi olmak taktir edersinizki eitim ve k羹lt羹r羹 yans覺t覺r.Yazacak o kadar 癟ok ey varki,ya oturup makale tad覺nda uzun bir yaz覺 kaleme alaca覺m,yada bu kadarla yetineceim.Yazmay覺 d羹羹nd羹羹m eyler a覺rl覺kl覺 olarak siyaset-politika-eitim-k羹lt羹r 繹gelerini analiz ve sentez kurgusu 羹zerine oturaca覺ndan forum konular覺n覺n d覺覺na 癟覺kma olas覺l覺覺m y羹ksek olacak ve sak覺ncal覺 yaz覺 mahiyetine doru ivme kazanacak.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Mesaj fsinan » 04 Eyl 2012, 09:13

Hi癟 繹nemli deil, biz saatin 繹zelliklerini maazadaki adamlara dan覺arak m覺 saat al覺yoruz? Yahut mesela Tag Heuer alabilmek i癟in bu heriflerin insaf覺na m覺 kald覺k?

Ortalama t羹ketici de zaten hak ettiini al覺r, umursamay覺n.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj ErsinGS » 21 Ara 2012, 22:06

Saat&saat 羹st segment markalar覺n sat覺覺 i癟in AVM lerde Campanola ismi ile maazalar a癟maya balad覺.
Umar覺m ismi nedeni ile Citizen ile papaz olmazlar.
Benim gezdiim maazada a癟覺l覺a 繹zel % 25 indirim olduunu s繹ylediler.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Sekt繹r Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners