asymptote yazd覺:Konyal覺 Saat mraniye Carrefour maazas覺nda sat覺c覺 incelediim kornolu Longines Master Collection saati eline al覺p 繹yle bir iki 癟evirdi, f覺ld覺r f覺ld覺r d繹nen rotoru bana g繹sterip balans覺 g繹r羹yor musun, nas覺l ya gibi kay覺yor dedi.. Ben de bozmad覺m, hakikaten 繹yle deyip 癟覺kt覺m..
Saatler konusunda z覺r-cahil bir toplum olarak kalmay覺 s羹rd羹rd羹k癟e, maazaya girip tonla paray覺 sat覺c覺n覺n salak癟a bir iki pazarlama c羹mlesine kurban edip aptalca bir tercihle maazadan ayr覺lmaya devam ettik癟e bu iler hep b繹yle olacak beyler..
Saat&Saat'i kutluyorum, adamlar paray覺 bizlerden deil, alelade saat t羹keticisinden kazan覺yorlar.. O sat覺c覺lar o t羹keticilere 癟ok bile..
S繹ylediklerin yurdum insan覺n覺n her konudaki yakla覺m覺n覺n dinamiklerini ortaya koymakta;mekanik saat kullanmak veya herhangibir t羹ketim malzemesinde bilgi sahibi olmak taktir edersinizki eitim ve k羹lt羹r羹 yans覺t覺r.Yazacak o kadar 癟ok ey varki,ya oturup makale tad覺nda uzun bir yaz覺 kaleme alaca覺m,yada bu kadarla yetineceim.Yazmay覺 d羹羹nd羹羹m eyler a覺rl覺kl覺 olarak siyaset-politika-eitim-k羹lt羹r 繹gelerini analiz ve sentez kurgusu 羹zerine oturaca覺ndan forum konular覺n覺n d覺覺na 癟覺kma olas覺l覺覺m y羹ksek olacak ve sak覺ncal覺 yaz覺 mahiyetine doru ivme kazanacak.