TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cartier Must De Watch Arıza Bilgi ve Öneri

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Cartier Must De Watch Arıza Bilgi ve Öneri

Mesaj epiphone » 07 Kas 2012, 14:31

Merhabalar;

Elimde dedemden bana kalan cartier must de watch saat var.Bundan 2 sene önceye kadar çalışıyordu pili bitti ve ben servisine götürdüm hatırlamıyorum ama 100Tl civarında benden pil değişim ücreti istemişlerdi.Bende biraz sıkışık olduğum için yaptırmadım ve 2 sene köşede bekledi.Taki 3 gün önce götürdüğümde saatçi pili taktığını ama saatın çalışmadığını söyledi.Herhangi bir bakım veya parça değişiminin 2000-3500tl arası tutacağını söyledi,bende herhangi birşey yaptırmadım.Sizce sorun nedir? Ne yapmam lazım pili biten bir saat nasıl olurda çalışmaz yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
epiphone

Re: cartier must de watch

Mesaj mucadeleci » 07 Kas 2012, 15:49

İçine pil akmış olabilir mi? ya da su kaçmış olabilir mi? Bu gibi durumlarda entegre zarar görüyor ve entegrenin değişmesi gerekiyor ve mekanizma komple temizleme yağlama işleminden geçmesi gerekiyor. Benim başımdan geçenler doğrultusunda deneyimim bu, tabii ki başka sorunu da olabilir saatinizin, yine de 2000-3500 tl. civarındaki masraf çok fazla :?: :shock: Saatin ve mekanizmasının fotoğraflarını paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Re: Cartier Must De Watch Arıza Bilgi ve Öneri

Mesaj drk » 07 Kas 2012, 21:47

Aynı seri saatten bende de var, bengisaat ile görüşmenizi tavsiye ederim, ne yapın edin ama sakın pırlanta vermeyin.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Cartier Must De Watch Arıza Bilgi ve Öneri

Mesaj watchhunt06 » 14 Kas 2012, 13:27

epiphone yazdı:Merhabalar;

Elimde dedemden bana kalan cartier must de watch saat var.Bundan 2 sene önceye kadar çalışıyordu pili bitti ve ben servisine götürdüm hatırlamıyorum ama 100Tl civarında benden pil değişim ücreti istemişlerdi.Bende biraz sıkışık olduğum için yaptırmadım ve 2 sene köşede bekledi.Taki 3 gün önce götürdüğümde saatçi pili taktığını ama saatın çalışmadığını söyledi.Herhangi bir bakım veya parça değişiminin 2000-3500tl arası tutacağını söyledi,bende herhangi birşey yaptırmadım.Sizce sorun nedir? Ne yapmam lazım pili biten bir saat nasıl olurda çalışmaz yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler

Merhaba..
Servisin sizden istediği anormal fiyat yine bir servisin müşterilerini inek yerine koyup sağma girişimi saatin bakıma ihtiyacı olabilir .. saatinizde olabilecek en kötü durum entegre-bobin arızası bu durumda entegre bobin değişimi yada komple makina değişimi gerekir ..
En fazla 300.00 usd civarı bi masrafınız olur saatin makinesinin üzerindeki calibresini yazarsanız size yardımcı olurum.
Kullanıcı avatarı
watchhunt06

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners