Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.
TSF
dikistutmaz » 15 May 2013, 15:37
Saatim 70 cm den fayans zemine dustu ve resimdeki sekilde i癟ten hasar g繹rd羹. Camin d覺 yuzeyinde puruz dahi yok.
Acaba garanti kapsaminda degisim m羹mk羹n olur mu.degilse bana maliyeti ne olur.
Yardimci olursaniz 癟ok sevinirim.

-

dikistutmaz
-
- Kay覺t: 23 Mar 2013, 00:46
kagankagan » 15 May 2013, 15:49
garanti dahilinde deiim olacag覺n覺 dusunmuyorum. cunku 覺zled覺g覺m v覺deolarda zaten t覺ssot 3 asamada dusme ve vurma test覺 uyguluyor. kullan覺c覺 hatas覺 olarak kay覺t edeceklerd覺r buyuk b覺r 覺ht覺malle.
-

kagankagan
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 11 May 2012, 09:49
SeRxx » 15 May 2013, 16:52
ncelikle gecmis olsun. Saat garanti kapsam覺nda tamir edilemez, mutlaka kendi servisinde yeni cam takt覺r覺n. D羹menin etkisiyle mekanik problem olumu olabilir, dikkat etmekte fayda var.
-

SeRxx
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39
dikistutmaz » 25 May 2013, 13:37
Cok tesekkur ederim.
O kadar yakin mesafede kirilmasina bozuldum acikcasi.kirilmadan ziyade iceriden patladi.
Saatte baka bir s覺k覺nt覺 olusmadi cok 羹k羹r.
-

dikistutmaz
-
- Kay覺t: 23 Mar 2013, 00:46
bengisaat » 15 Haz 2013, 19:15
Saat a覺r bir modeldir Nasrettin hocan覺n f覺kras覺ndaki gibi, ceviz aac覺n覺n meyvesi karpuz olsayd覺 ve ba覺ma d羹eydi ne olurdu misali a覺r olduu i癟in d羹me sonucunda a覺rl覺覺yla orant覺l覺 olarak 癟ok daha y羹ksek bas覺n癟 dourmaktad覺r.
Garantiye almayacaklard覺r servisinde fiyat覺 sormadan yapt覺rmay覺n s羹rpriz 癟覺kmas覺n.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
- Ya: 64
- Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39
-
D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 41 misafir