Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
Keanureev » 19 May 2013, 18:41
Selamlar yaklaşık 2 ay önce yurtdışından Tissot marka otomatik bir saat aldım.Daha önceki saatlerim pilliydi ve ilk defa otomatik saat kullaıyordum.Saatimi çok sık kullanmamakla birlikte kullanmak istediğimde yaklaşık 10 dakika içinde çalışır duruma geliyordu.Fakat 2 -3 gün önce tüm gün saati kullanmama ve kolumda olmasına ragmen saatimin artık hiç çalışmadığını gördüm.Otomatik saatten anlayan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan acil yorum ve cevap bekliyorum.Bu sorun neden olabilir saatim transparan kapak arkasındaki dönen parça da durduk yerde takılmaya başladı.Eskiden o parçanın takıldığıa hiç şahit olmadım.Saatim herhangi bir şekilde darbye maruz kalmadı çok iyi korumama rağmen ne kadar hareket ettirsem de çalışmıyor.Lütfen acil cevp ne yapmalıyım
-

Keanureev
-
basto » 19 May 2013, 21:05
Ben pek tamir işlerinden anlamam ama ne olursa olsun servise gösteeğrmenizi tavsiye edebilirim. Nihayetinde buradan sorunun kaynağı bulunmuş olsa bile kendiniz tamir edemeyeceksiniz.
Murat
-

basto
-
ferhan33 » 27 Ağu 2013, 04:15
Merhaba arkadaşlar henüz yeni almış olduğum tissot courrier T035.614.16.051.00 marka ve model olan saatimin gün ve tarih ibreleri farklı saatlerde değişiyor.Örneğin haftanın günü akşam saat 8 de değişirken ayın gününü gösteren numara iste gece saat 4 de değişmekte.Ne yapmam gerekli sizce servise mi göndermeliyim lütfen yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
-

ferhan33
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir