TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Grovana Otomatik S覺f覺r Saatle 襤lgili Bir Soru

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Grovana Otomatik S覺f覺r Saatle 襤lgili Bir Soru

Mesaj Bond » 16 Tem 2010, 16:09

herojd11 yazd覺:Google'dan daha g羹ncel ve h覺zl覺 arama yapmak i癟in Bond'a sormak yeterli san覺r覺m

Saol Herojd, TSF'nin kaliteli ve ger癟ek bilgi i癟eren bir yer olmas覺 benim i癟in 繹nemli, f覺rsat bulduk癟a bilgi y羹klemeye 癟al覺覺yorum :) Hem saat k羹lt羹r羹n羹 art覺rmak hemde kiilere yard覺mc覺 olmak ad覺na olduk癟a faydam覺z oluyor diye d羹羹n羹yorum. Bir癟ok arkada覺m覺zda eski yeni 羹ye olmas覺na bakmadan herkese yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺yor ve k覺sa s羹rede burada 癟ok ho bir ortam olutu. Saatlerini bizlerle paylat覺覺n ve konulara itirak ettiin i癟in sanada teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Re: Grovana Otomatik S覺f覺r Saatle 襤lgili Bir Soru

Mesaj mustf » 16 Tem 2010, 19:09

Bond yazd覺:TSF'ye hogeldiniz Mustf. Gayet 覺k ve klasik bir model. Ben model resmini sizin ilk mesaja ekledim, konuya dier bakacak 羹yeler a癟覺s覺ndan faydal覺 olur. Hatal覺 model resmi ise deitiririz. Birazdan markan覺n full katalounuda konuya ekleyeceim. G羹le g羹le kullan覺n. 襤yi forumlar.

Teekk羹rler say覺n Bond. Resim doru, b羹y羹k resimdeki kahverengi kay覺l覺 saat benim ald覺覺m saatin ayn覺s覺. Bir saat tutkunu olarak bu forumdan olduk癟a faydalanaca覺mdan eminim. B繹yle g羹zel ve net cevaplar覺n bilgili insanlar taraf覺ndan verildii bir "saat" forumunda olmaktan memnunum.
Kullan覺c覺 avatar覺
mustf

Kay覺t: 14 Tem 2010, 19:18

nceki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners