Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
Bond » 22 Eyl 2010, 12:44
Linkteki konularda bu sorunun birçok başlıkta cevapları var daha öncede yazdım ilk mesajda. Bu kısım saat arızaları ile ilgili bölümümüz. Hemen hemen her fiyat seviyesi için başlıklar mevcut. Bakmanın faydası olacaktır.
TSF Saat Danışma Platformu - TWF Ask Your Next Watch
http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=62
-

Bond
- Administrator
-
-
safir » 22 Eyl 2010, 12:47
1-seiko superior otomatik ve
2- orient modellerine bakın
3-fiyatı biraz artırırsan ve hala indirim devam ediyorsa eta makineli grovana al
ayrıca armani saatiniz yaptırmaya değecek bir fiyata hallolacaksa bence yaptırın çünkü alacağınız saalertin çoğu +-10 sn civarı sapma yapabilir,ilk alındığında bukadar sapan bir saat 2-3 ay kullanım ile daha hassas çalışmaya başlar ve çoğu saatçi 10-15 saniyeden daha fazla sapan saatti ayarlar,çoğuna gidip benim saatim 10 sn sapıyor deseniz ayarlamaz ya da bir kaç ay sonra gel der ve ayarlasa bile 5-6 sn ye ye iner ,çünkü armanideki makinenin performansı ortalama bu değerlerde...
-

safir
-
alakalak » 22 Eyl 2010, 15:41
gayet aciklayici olmus Readliner..

)
tesekkur ederim..
Bond saat icin verdigin linke bakacagim.
herkese cok tesekkurler..
sevgiler..
-

alakalak
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir