Kakefe yazdı:ayari kendiniz de yapabilirsiniz .. fotografta B olarak gosterilen kol regule koludur. bir kürdan ile sapma yönüne göre ileri geri itmek suretiyle ayar yapabilirsiniz
instagram @watchcolony
bengisaat yazdı:Kakefe yazdı:ayari kendiniz de yapabilirsiniz .. fotografta B olarak gosterilen kol regule koludur. bir kürdan ile sapma yönüne göre ileri geri itmek suretiyle ayar yapabilirsiniz
instagram @watchcolony
O kadar basit yani !!
2 tane ayar makinam varken 4000 franka witschi ayar makinası aldım keşke daha önce tarif etseydiniz de boşuna o kadar masraf etmeseydik ....
bengisaat yazdı:Şahsınızla yada yapıp yapamayacağınızı tartışmak değil.Bu iki yazınızı okuyan 100 kişiden 10 tanesi uygulamaya kalksa 4 tanesi pandülü bozacaktır bunun hesabını sorma şansı da olmadığına göre benim görevim bu yazıya cevap vererek insanların bu hataya düşmelerini engellemektir . Ruslar 5 saniyeye düşürebildiklerini belirtmişler ancak kaç tane saatin çöp olduğunu belirtmemişlerdir.
En yakın örnek de bu konudaki ilk cevabı yazan Başaran arkadaşımızın saatinin başına gelenler, saatçi yada kendisi saatine küçük bir müsahalede bulunduğunu düşünse de balansı bozulmuştu ve ilk başta kurtarmaya çalışsak da olmadı ve tekrar gönderdi ve mecburen balansını değiştirmek zorunda kalmıştık..
siabent80 yazdı:Kakefe çok teşekkürler, konu ile ilgili yardımcı olup, bizleri aydınlattığınız için. Sizin gibi değerli ve bilgili arkadaşlar ile tanışmak gerçekten benim için çok büyük bir şans. Sizin tarif ettiğiniz üzere saati kendim ayarladım ve şu an saat 10 günde 9 saniye ileri doğru saptı. Çok sağolun, siz de sağlıcakla kalın, saygılarımla..
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Oblomov ve 36 misafir
|