ırmak16 yazdı:merhaba. arama motorunda arama yaparken bu siteyi bulup üye oldum. benm seiko rose gold bi saatim var, kararma yapıp garantiden 2 kez değişildi ve yine kararma yaptı kordonu. şu an ise garantisi bitti, saatimi çok seviyorum, ne yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok. bursa dayım lütfen yardım
taskin yazdı:ırmak16 yazdı:merhaba. arama motorunda arama yaparken bu siteyi bulup üye oldum. benm seiko rose gold bi saatim var, kararma yapıp garantiden 2 kez değişildi ve yine kararma yaptı kordonu. şu an ise garantisi bitti, saatimi çok seviyorum, ne yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok. bursa dayım lütfen yardım
Seiko'nun en çok eleştirdiğim yanıdır kaplamalarındani kalitesizlik.
Pek tabi altın ve benzeri kaplamaların en büyük düşmanı terdir. Bu da kişinin bünyesine göre değişir. Kimi insanın kolunda hiç kaplama kalkmazken kimisinin kolunda da 1 ay sonra korozyon başlar. Bu sebeple kaplama saatten her daim uzak durmak gerekir.
Piyasada fazlaca kaplama yapan yerler mevcut lakin altın yerine daha çok bakır karıştırdıkları için patina alıyor ve kararıyor. Bakır oksijene maruz kaldığında kararma yapar.
Nacizane fikrim saatinizin kaplamasını komple söküp çelik olarak kullanmaya devam etmeniz olur.
Sevgiler.
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir
|