Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
orakay » 12 Tem 2011, 14:17
Geçenlerde Bağdat caddesindeki eski Tufan saatin (Tufan saat kapanmış ya da taşınmış bu arada) altındaki La Joya'ya uğradım. Yılmaz beyle tanıştım. Kendisi Rolex fabrikasında ustaymış önceleri. Daha sonra Türkiye'ye gelip eski Otap kurulunca oranın ustası olmuş. Şimdi ise La Joya da saat tamiri, bakımı ve ikinci el saat alım satımı yapıyor. Kendisiyle konuştuktan sonra
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=45&t=4643 de anlattığım cep saatlerinin hepsini ona götürdüm. Hepsini açtı içlerine hayranlıkla baktıktan sonra ona emanet ettim. Elden geçtikten sonra hepsinin sesi normalleşti ve gayet hassas çalışıyorlar. Çok memnun kaldım. Bakıma ihtiyacı olan her tip ve marka saati (üst seviye saatler dahil) olanlara öneririm.
-

orakay
-
Başkan2005 » 25 Tem 2011, 20:06
Yılmaz Usta'nın adını ben de iyi tamirci olarak duymuştum. Acaba iletisim bilgileri sizde var mı?
Başkan
-

Başkan2005
-
Clk » 25 Tem 2011, 20:39
Paylasimin icin tesekkürler Orakay

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir