TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SPC007P1 Mekanizması Nereden Bulunur?

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Seiko SPC007P1 Mekanizması Nereden Bulunur?

Mesaj erksaat » 02 Ağu 2011, 22:35

Forumu inceleme fırsatı buldum bugün ve gerçekten saat namına herşeyi bulabileceğimiz bir forum sitesi oluşmuş. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Benim sorunum Seiko SPC007P1 modeli için mekanizma temini etmek..bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum..saygılar
Kullanıcı avatarı
erksaat

Re: Seiko SPC007P1 Mekanizması Nereden Bulunur?

Mesaj Bond » 03 Ağu 2011, 12:57

Aydın Saat ile temasa geçerek Velatura Kinetic mekanizmasını temin edebilme imkanın olabilir. Bağlantıya geçerek yetkili ağızdan bilgi almanın faydası olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj erksaat » 03 Ağu 2011, 23:48

Bond yazdı:Aydın Saat ile temasa geçerek Velatura Kinetic mekanizmasını temin edebilme imkanın olabilir. Bağlantıya geçerek yetkili ağızdan bilgi almanın faydası olacaktır.

evet en iyisi aydın saatten bilgi almak..ama aydın saatin isteyeceği fiyatı duymak istemiyorum sanırım..onların isteyeceği para ile ebaydan sıfırını getirebileceğimi düşünüyorum...yinede arayacağım..saygılar
Kullanıcı avatarı
erksaat

Mesaj erksaat » 05 Ağu 2011, 01:46

aydın saat T784 numaralı mekanizma için 125 tl fiyat verdi..ve sipariş üzerine geleceği için 1,5 ay beklersiniz dedi..acaba bu mekanizmayı aydın saate bağlı bir seiko bayisi daha ucuza getirttirebilir mi..
Kullanıcı avatarı
erksaat

Mesaj Bond » 05 Ağu 2011, 02:30

erksaat yazdı:
Bond yazdı:Aydın Saat ile temasa geçerek Velatura Kinetic mekanizmasını temin edebilme imkanın olabilir. Bağlantıya geçerek yetkili ağızdan bilgi almanın faydası olacaktır.

evet en iyisi aydın saatten bilgi almak..ama aydın saatin isteyeceği fiyatı duymak istemiyorum sanırım..onların isteyeceği para ile ebaydan sıfırını getirebileceğimi düşünüyorum...yinede arayacağım..saygılar

Önceki mesajdaki ifadeye göre Aydın Saatin vereceği fiyat duyulmak istenmesede bence duyulması gayet yerinde olmuş. Demek ki isteyecekleri para ile ebay'den sıfır alınamazmış görüldüğü üzere. Özel siparişle Japonyadan gelecek olan mekanizma için gayet uygun bir fiyat. Genel merkez ne kadar uygun şekilde çabuk bir bilgi vermiş ve yardımcı olmuş. Bayinin ucuza getirip getirmeyeceği konusuna da TSF'de biz nasıl cevap verebiliriz ki? Bunun içinde bayileri arayıp bilgi alınması gerekli o halde, ayrıca Aydın saate bağlı bir bayii nasıl merkezden ucuza bu ürünü getirecek bilemiyorum. Mekanizmayı iyi günlerde kullanın.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners