TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Deri Kordon Nasıl Temizlenir?

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Deri Kordon Nasıl Temizlenir?

Mesaj Catalkn » 24 Şub 2011, 13:58

Arkadaşlar dana derisi saat kordonu nasıl temizlenir? Kordonda koku yok, sadece kenarlarında kullanmaya bağlı kararmalar var.

Teşekkürler,
Kullanıcı avatarı
Catalkn

Re: Deri Kordon Nasıl Temizlenir?

Mesaj RSürma » 25 Şub 2011, 11:28

Nacizane fikrim ;

ıslak mendille hafifçe silmekten başka bir çare yok gibi.
Kullanıcı avatarı
RSürma

Mesaj Catalkn » 09 Mar 2011, 10:54

Deri kordon kullanan pek fazla yok galiba.
Kullanıcı avatarı
Catalkn

Mesaj Bond » 09 Mar 2011, 11:13

Herhangi bir deri temizleme ürünü işini görecektir. İnternetten satın alabilirsin sanırım çeşitli sitelerden.

Yabancı forumlarda genelde deri temizleme ürünleri veya saddle soap kullanıyorlar ama burada heryerde yoktur. Binicilik yada deri malzemeleri satan yerlerde bulunabilir belki. Kiwi burada satan bir marka, onlarda da olabilir. Ayakkabı alırken Deriden'den bana bu tarz temizlik ürünleride ekliyorlar kutuya. İyi kalitede saddle soap'un mağazalarında olması büyük ihtimal.

Deri saat kayışı kulllanan elbette çok kişi var forumda, daha tecrübeli üyeler daha sonra bilgide ekleyebilir senin için.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj DHLadam » 31 Ağu 2011, 14:06

Oncelikle herkese merhabalar,

Bu konu acik oldugu icin buradan yazmak istedim. 2. el bir Longines Master Collection L2.673.4.78.3 modeli ariyorum. Bazi sitelerde 2. el satan arkadaslar var bu modeli. Detayli foto istedigimde, dogal olarak kullanimdan ve vucut terinden dolayi deri kayisin icinde siyahliklar ve deformasyonlar olusmus durumda oluyor.

Celik olanlari ilik su ve sabun ile temizleyebiliyorum ancak bu tarz deri saatler almaya kalktigimizda, yenisi kadar olmasa da siyahliklari kaldiracak temizleyecek "saddle soap" haricinde bir yontem biliyor musunuz?

Cok tesekkurler.
Vesper Lynd: Rolex?
James Bond: Omega.
Vesper Lynd: Beautiful.
Kullanıcı avatarı
DHLadam

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners