Garantisi devam etmekte ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tissot yazısının son iki harfi arasında ve onun daha aşasında görülebiliyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

neperliva yazdı:uretim asamasinda da olusmus olabilir ancak sonradan da girebiliyor eger toz artisi olursa mutlaka degisime verin bence. Bu sure zarfinda da suya sokmamaya calisin
Tissot benim gozumde marka degeri pek iyi olmayan bir saat . Elinizdeki model guzel, canlisini gorme sansim oldu ancak Swiss Made'e yakismayacak sorunlar cikiyor farkli modellerinde de.
Swiss military de o kadar iyi degil (50 yil kadar once kurulmus) Saniyeleri ortaya ortaya atiyor (bunun swiss standartlarina da uygun oldugnu sanmiyorum) Japonlarin en dandik markasi bile cizgiye cok yakin atarken.
Patek Philippe'in, onlar Swiss Made yaziyorsa biz yazmayalim dedigi kadar var yani (%50 disardan alim vs.).
Bir daha Swiss quartz Allah korusun, 2 bozulmus quartz makinesine sahit olduk tamir de tutmuyor.
(bu vesileyle icimi doktum)
lnknprk yazdı:neperliva yazdı:uretim asamasinda da olusmus olabilir ancak sonradan da girebiliyor eger toz artisi olursa mutlaka degisime verin bence. Bu sure zarfinda da suya sokmamaya calisin
Tissot benim gozumde marka degeri pek iyi olmayan bir saat . Elinizdeki model guzel, canlisini gorme sansim oldu ancak Swiss Made'e yakismayacak sorunlar cikiyor farkli modellerinde de.
Swiss military de o kadar iyi degil (50 yil kadar once kurulmus) Saniyeleri ortaya ortaya atiyor (bunun swiss standartlarina da uygun oldugnu sanmiyorum) Japonlarin en dandik markasi bile cizgiye cok yakin atarken.
Patek Philippe'in, onlar Swiss Made yaziyorsa biz yazmayalim dedigi kadar var yani (%50 disardan alim vs.).
Bir daha Swiss quartz Allah korusun, 2 bozulmus quartz makinesine sahit olduk tamir de tutmuyor.
(bu vesileyle icimi doktum)
servis için hızlısaat firmasını aradım bize gönderin biz tedarikçi firmaya göndeririz ya da siz kendiniz bir saatçiye temizletin dediler. Direkt tissot servis yok mu ulaşabileceğim dediğimde bilmiyorum dedi![]()
Kim ilgilenecek bu saatle şimdi anlamadım valla?
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir
|