TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Kasa ve Bilezik Pasta-Cila ve Bak覺m覺

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Saat Kasa ve Bilezik Pasta-Cila ve Bak覺m覺

Mesaj hozburun » 18 Eki 2012, 10:53

Teekk羹rler , denemeye deer ,ebay den sipari ederim o zaman :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj reha2006 » 04 Kas 2012, 00:13

癟ok g羹zel bir 癟al覺ma olmu,b羹y羹k bir keyif ile izledim teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
reha2006

Ya: 61
Kay覺t: 17 Haz 2012, 12:34

Mesaj ErkGS » 26 Kas 2012, 23:40

Merhaba beyler, cape cod ile ilgili kucuk bir review benden...

Resim

Oncelikle paketin icinden pembe bir bez cikiyor. Bezin uzeri beyaz kremsi bir maddeyle yedirilmis. Vanilya kokusu ile bast覺r覺lm覺 bir petrol kokusu dikkat 癟ekiyor.

Eldiven ile kullan覺n dedikleri i癟in dikkatli olmak gerekiyor. K羹癟羹k bir par癟a kesip kulak temizleme 癟ubuuna sararak f覺r癟alama eklinde uyguladim.

Oncesi...

Resim

Sonrasi...

Resim

Ebay'den aldim. 3 haftada anca geldi..
Her saatsevere lazim bence...

http://www.ebay.com/itm/260892999088?ss ... 1439.l2649
Eski Kullan覺c覺 Ad覺: Muhendis78
Kullan覺c覺 avatar覺
ErkGS

Kay覺t: 03 Mar 2011, 16:42

Mesaj drk » 26 Kas 2012, 23:58

Benim ald覺覺m 2 ayda gelmiti, sizinki yine h覺zl覺ym覺 :D
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj alperen69 » 10 Mar 2013, 01:56

B羹lent abi ger癟ekten m羹kemmel bir i癟ilik olmu eline sal覺k
Ac覺 suda tatl覺 suda berrakt覺r. Sak覺n g繹r羹n羹e aldanma. G繹r羹n羹te herkes insand覺r ama ger癟ek insan HAK ehli oland覺r! (Hz.Mevlana)
Kullan覺c覺 avatar覺
alperen69

Kay覺t: 25 ub 2013, 00:15

Mesaj Karaku » 17 Mar 2013, 01:20

Arkadalar bende yak覺n zamanda Tissot prs 516 ald覺m, saat bir ka癟 g羹n sonra 1 ayl覺k olmu olacak ama bu k覺sa s羹rede nas覺l baard覺m bilmiyorum,saatin kurma kolunun olduu tarafta kurma kolunun hemen yan覺nda ineyle 癟izilmi gibi iki b羹y羹k 癟izik olumu, dikkatli bak覺ld覺覺nda yada 覺覺k 癟arpt覺覺nda belli oluyor. K覺lcal 癟izik dedikleri ey herhalde bu olsa gerek 癟izikler 繹yle t覺rnaa vs gelecek gibi derin deil ama sinir bozucu,saatin kenarlar覺nda 癟elik parlat覺ld覺覺 i癟in o b繹l羹m ayna gibi ve 癟izikler hemen belli oluyor. 1 ayl覺k saatte bu 癟izikleri nas覺l baard覺m bilemiyorum. Burdan hareketle saatte daha 癟ok 癟izik olaca覺n覺 tahmin ediyorum ald覺覺 eyide 繹yle s羹s olsun diye saklamak istemem g羹ndelik hayatta kullan覺r覺m bu 癟iziklerin say覺s覺 artt覺kca ne yapmak gerekir sayfada bir tak覺m alet edevatla anlat覺mlar yap覺lm覺 ama ben o ii yapacak el becerisine sahip deilim. M羹hendis78 arkada覺m覺z覺n paylam覺 olduu Cape cod bu alan i癟in kullan覺labilirmi. Ayr覺ca bu bahsettiim 癟izik d覺覺nda, saatin kordonunda sa sol en 羹stten ikinci halkalar yukardaki fotoraftaki gibi zarar g繹rm羹, bendekiler bu kadar belirgin deil 癟ok daha hafif ama zaman i癟inde ordada bir tak覺m tahribat oluacak diye d羹羹n羹yorum. Cape cod kordona faydal覺 olmu, acaba kasadaki o parlak b繹l羹mdede ie yararm覺. imdilik bu ekilde bu 癟iziklerle kullanaca覺m ama zaman i癟inde bu 癟izikler artacak gibi g繹r羹n羹yor imdiden siz deerli uzmanlar覺n g繹r羹lerini 繹renip konu hakk覺nda bilgilenmek istiyorum. 襤yi forumlar.
Kullan覺c覺 avatar覺
Karaku

Kay覺t: 18 Oca 2013, 23:35

Mesaj drk » 17 Mar 2013, 01:27

Cape cod asl覺nda parlak k覺s覺mlarda ie yarar, mat(f覺r癟alanm覺) k覺s覺mlarda kullan覺lmas覺 繹nerilmez 癟羹nk羹 ayar覺 tutturamazsan覺z mat k覺s覺m parlayabilir. Doly覺s覺yla cape cod sizin iinizi g繹recektir.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Karaku » 17 Mar 2013, 01:39

Drk yazd覺:Cape cod asl覺nda parlak k覺s覺mlarda ie yarar, mat(f覺r癟alanm覺) k覺s覺mlarda kullan覺lmas覺 繹nerilmez 癟羹nk羹 ayar覺 tutturamazsan覺z mat k覺s覺m parlayabilir. Doly覺s覺yla cape cod sizin iinizi g繹recektir.

Cevab覺n覺z i癟in teekk羹r ederim peki 羹stat ben al覺rsam bunu nas覺l kullanaca覺m b羹t羹n alana s羹rmemmi gerekecek yoksa sadece 癟izik olan k覺s覺ma s羹rmem yeterlimi, ton fark覺 vs oluurmu acaba. Belirttiim gibi imdilik acelem yok ama 癟izikler 癟oald覺kca bu ilemi yapmam zorunlu hale gelecek. Birazda uygulamas覺ndan ve sonu癟lar覺ndan bahsederseniz memnun olurum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Karaku

Kay覺t: 18 Oca 2013, 23:35

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners