Karaku » 17 Mar 2013, 01:20
Arkadalar bende yak覺n zamanda Tissot prs 516 ald覺m, saat bir ka癟 g羹n sonra 1 ayl覺k olmu olacak ama bu k覺sa s羹rede nas覺l baard覺m bilmiyorum,saatin kurma kolunun olduu tarafta kurma kolunun hemen yan覺nda ineyle 癟izilmi gibi iki b羹y羹k 癟izik olumu, dikkatli bak覺ld覺覺nda yada 覺覺k 癟arpt覺覺nda belli oluyor. K覺lcal 癟izik dedikleri ey herhalde bu olsa gerek 癟izikler 繹yle t覺rnaa vs gelecek gibi derin deil ama sinir bozucu,saatin kenarlar覺nda 癟elik parlat覺ld覺覺 i癟in o b繹l羹m ayna gibi ve 癟izikler hemen belli oluyor. 1 ayl覺k saatte bu 癟izikleri nas覺l baard覺m bilemiyorum. Burdan hareketle saatte daha 癟ok 癟izik olaca覺n覺 tahmin ediyorum ald覺覺 eyide 繹yle s羹s olsun diye saklamak istemem g羹ndelik hayatta kullan覺r覺m bu 癟iziklerin say覺s覺 artt覺kca ne yapmak gerekir sayfada bir tak覺m alet edevatla anlat覺mlar yap覺lm覺 ama ben o ii yapacak el becerisine sahip deilim. M羹hendis78 arkada覺m覺z覺n paylam覺 olduu Cape cod bu alan i癟in kullan覺labilirmi. Ayr覺ca bu bahsettiim 癟izik d覺覺nda, saatin kordonunda sa sol en 羹stten ikinci halkalar yukardaki fotoraftaki gibi zarar g繹rm羹, bendekiler bu kadar belirgin deil 癟ok daha hafif ama zaman i癟inde ordada bir tak覺m tahribat oluacak diye d羹羹n羹yorum. Cape cod kordona faydal覺 olmu, acaba kasadaki o parlak b繹l羹mdede ie yararm覺. imdilik bu ekilde bu 癟iziklerle kullanaca覺m ama zaman i癟inde bu 癟izikler artacak gibi g繹r羹n羹yor imdiden siz deerli uzmanlar覺n g繹r羹lerini 繹renip konu hakk覺nda bilgilenmek istiyorum. 襤yi forumlar.