Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
Double0Se7en » 19 Nis 2014, 16:24
Triton yazdı:Bu konu artık eskimiş ancak yeni katılan olarak öncelikle Razz a tamamen katılıyorum.
Köln e sık gidiyorum. Servis ücretinin ne tuttuğunu öğrenirsem mutlu olacağım. Doğrusu Türkiye de sıkıntı var.
Ben de yurt dışına dönmüş bulunuyorum.
Ancak darkdostum un yazdıkları doğrumudur?
Yani İstanbul daki Rolex servisleri fabrikanın kurduğu servisler midir?
Rhodium'dan aldığım bilgiye göre Nişantaşındaki butik Rolex mağazasının üst katı yetkili servismiş fakat halen Rolex'in kendi sitesinde bize en yakın yetkili servis yunanistan görünüyor..
''A Crown for Every Achievement'
-

Double0Se7en
-
fhr » 19 Nis 2014, 19:36
Uğur Saat, Rolex teknik servis hizmeti veriyor
-

fhr
-
ErsinGS » 19 Nis 2014, 22:32
fhr yazdı:Uğur Saat, Rolex teknik servis hizmeti veriyor
aldığım duyumlara göre Uğur saati saat&saat satın almış campanola mağazası olacakmış
-

ErsinGS
-
fhr » 20 Nis 2014, 01:56
Uğur Saat'in Rolex ve Cartier vs satan butik mağazalari haric diger magazalarini Campanola almis. Fakat rolex satan magazalari yine ugur saat'te ve teknik servisler ayni zamanda. Web siteleri de bu sekilde duzenlenmis
-

fhr
-
zodiac » 28 Oca 2018, 21:22
Bir hort çekelim

Güncel durum nedir acaba bu konuda
-

zodiac
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir