TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bezel A癟覺kl覺覺 Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Maurice Lacroix - Yard覺m

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 10:51

Su basliga deger verip cevap ve aciklama yazmis olmasi bile Ramazan arkadasimizin ilgili ve d羹r羹st bir satici oldugunun g繹stergesidir.

Kendisine tesekk羹r ederiz. Ancak benim halen anlamadigim b繹yle bir bosluk ile nasil 5 ATM WR oldugu? Iceride ayrica bir ring oldugunu d羹s羹n羹yorum. Ne dersiniz arkadaslar?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bond » 05 Eyl 2010, 10:51

Ben RS羹rma ile ilgili bir problem olmayaca覺n覺 bildiim i癟in ve Razz'da gerekli y繹nlendirmeyi yap覺nca konuya bile yazmad覺m. :) Eterna saat 癟ok 覺k, 繹zellikle ince siyah 癟er癟eveli index / rakamlar ve lumelar benim houma gitti. 襤yi g羹nlerde zevkle kullanman覺 dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj RS羹rma » 05 Eyl 2010, 11:47

clk yazd覺:Su basliga deger verip cevap ve aciklama yazmis olmasi bile Ramazan arkadasimizin ilgili ve d羹r羹st bir satici oldugunun g繹stergesidir.

Kendisine tesekk羹r ederiz. Ancak benim halen anlamadigim b繹yle bir bosluk ile nasil 5 ATM WR oldugu? Iceride ayrica bir ring oldugunu d羹s羹n羹yorum. Ne dersiniz arkadaslar?

Bu konuyla ilgili benim nacizane d羹羹ncem ,5 atm zaten 癟ok y羹ksek bir deer olmad覺覺 i癟in o ara boluun 癟ok 癟ok tehlikeli bir yan覺 yoktur.癟羹nk羹 mutlaka m羹hendisliinde o araboluun getirecei dezavantajlar d羹羹n羹lm羹t羹r.
Kullan覺c覺 avatar覺
RS羹rma

Kay覺t: 25 Tem 2010, 10:33

Mesaj Eterna » 05 Eyl 2010, 12:36

Deerli Dostlar,

Benim Ramazan Beyden yana bir s覺k覺nt覺m asla omad覺. Burada ki hassas olduum nokta Gittigidiyor da onay vermeden 繹nce bu bir sorun mu anlamakt覺. 羹nk羹 onay verince para Ramazan beyin hesab覺na ge癟ecek. Yine bir sorun yok istediimiz an geri iade edebilir param覺 geri alabilirim saolsun. Ama bu bana 癟ok ters ve hi癟 haz etmediim birey. Bana param覺 geri verin demek. Yoksa Ramazan bey daima saatin arkas覺nda ve her teklife a癟覺kt覺. Ben kendisine hep ifade ettim. Bu saat 癟ok kalitelide olsa sonu癟ta bir isvi癟reli insan yapt覺 bunu. Kul yap覺s覺 kontrol etmekte fayda var dedim.

Ben biraz 繹nce uzatmadan bu ii onay verdim. Kendisine bir kez daha teekk羹r ediyorum. Saatimi de 癟ok severek ve beenerek al覺yorum. :) Yard覺mc覺 olmaya 癟al覺an hepinize teekk羹rler.

Sayg覺lar覺mla,
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj rover » 05 Eyl 2010, 13:22

Gecme bezelde bu bosluk normaldir. Teknik arkadaslarda yardimci olmuslar. Su gecirmezlikte bir sorun cikmaz. Iciniz rahat olsun. Yeni saat hayirli olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
rover

Kay覺t: 05 Eyl 2010, 09:30

Mesaj Redliner » 05 Eyl 2010, 13:33

Dediim gibi aceleci davranarak yanl覺 yapt覺覺m覺 imdi daha iyi anl覺yorum. z羹r羹m羹 kabul ettiginiz icinde ayr覺ca teekk羹r ederim size. Fakat saatlerle ilgili yeni ve ilgin癟 bir detay 繹renmi olduk b繹ylece hepberabe. eytan ayr覺nt覺da gizliymis hakikaten. Saat zaten genel anlam覺yla 癟ok s覺k ve baar覺l覺. Uzun y覺llarda hizmet edeceinden eminim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj RS羹rma » 05 Eyl 2010, 13:37

Sinan bey,g羹le g羹le kullan覺n.

benim i癟in; sizde anlam覺s覺n覺zd覺rki oradaki onay覺n hi癟 bir 繹nemi yoktu.yeterki siz mutlu olun .癟羹nk羹 her defas覺nda belirttiim gibi ben bu ii yapt覺覺m i癟in her t羹rl羹 endieyi gayet ii anlayabiliyorum biz y羹zlerce saatle urat覺覺m覺zdan dolay覺 bu tarz durumlarda son derece souk kanl覺 olmay覺 繹rendik art覺k .

her zaman unu s繹ylerim imkanlar覺m dorultusunda b羹t羹n 羹r羹nlerimin arkas覺nday覺m.nazik duyarl覺 ve anlay覺l覺 halinizden dolay覺 bende size ellerinden geleni yaparak size yol g繹steren forum sakini arkadalarada teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
RS羹rma

Mesaj RS羹rma » 05 Eyl 2010, 13:38

Redliner yazd覺:Dediim gibi aceleci davranarak yanl覺 yapt覺覺m覺 imdi daha iyi anl覺yorum. z羹r羹m羹 kabul ettiginiz icinde ayr覺ca teekk羹r ederim size. Fakat saatlerle ilgili yeni ve ilgin癟 bir detay 繹renmi olduk b繹ylece hepberabe. eytan ayr覺nt覺da gizliymis hakikaten. Saat zaten genel anlam覺yla 癟ok s覺k ve baar覺l覺. Uzun y覺llarda hizmet edeceinden eminim.

estafirullah, 繹z羹r kabul etme iin akas覺 rica ederim.

sizin yerinizde olsam ayet tan覺mad覺覺m bir sat覺c覺 ise bende ayn覺 bilgileri verebilirdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
RS羹rma

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners