TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Mesaj theoden23 » 05 Eyl 2013, 17:40

Birincisi bengi saat doru s繹yl羹yor ha yak覺n覺n覺z olsa da sayg覺zl覺k etmek istemeyiz ama benim koleksiyonumdan bir saat bozulursa saat癟iye g繹t羹r羹r羹m saat癟i o par癟ay覺 kendisi bulur ben paras覺 verir ve keyfini s羹rerim , ha sahtekar demek istemem ama gidipde kendin bul diyenini ilk kez duyuyorum , 襤kincisi saatleri yapt覺raca覺m , 癟al覺s覺n para m羹him deil derseniz ve o saat癟inin dedii ekilde aramaya kalkarsan覺z 癟ok zaman harcars覺n覺z bulursunuz , benim olsa bu saatleri bir k繹eye koyar覺m 癟羹nk羹 orjinallii bozulmu bir saatin benim g繹z羹mde bir k覺ymeti yoktur tabi sizi bilemem , imdiden iyi g羹nlerde saklay覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
theoden23

Kay覺t: 31 Au 2013, 09:05

Re: Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Mesaj theoden23 » 05 Eyl 2013, 17:45

Birincisi bengi saat doru s繹yl羹yor ha yak覺n覺n覺z olsa da sayg覺zl覺k etmek istemeyiz o benim meselem deil ama benim koleksiyonumdan bir saat bozulursa saat癟iye g繹t羹r羹r羹m saat癟i o par癟ay覺 kendisi bulur ben paras覺n覺 verir ve keyfini s羹rerim , ha sahtekar demek istemem ama gidipde kendin bul diyenini ilk kez duyuyorum . 襤kincisi saatleri yapt覺raca覺m , 癟al覺s覺n para m羹him deil derseniz ve o saat癟inin dedii ekilde aramaya kalkarsan覺z 癟ok zaman harcars覺n覺z ve ! belki bulursunuz ! , benim olsa bu saatleri bir k繹eye koyar kald覺r覺r覺m veya baz覺 saat癟iler mekanizmadaki par癟alar覺 kullanmak i癟in bu saatleri ucuz bir fiyata sat覺n al覺yorlar , ben 繹yle yapar覺m bakars覺n覺z o modelde birinin saati bozulur ve sizin verdiiniz saatin par癟alar覺ndan biri ie yarar ve sevaba girersiniz 癟羹nk羹 orjinallii bozulmu bir saatin benim g繹z羹mde bir k覺ymeti yoktur tabi sizi bilemem , :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
theoden23

Kay覺t: 31 Au 2013, 09:05

nceki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners