Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.
TSF
financeexe » 28 Au 2010, 13:44
Babam覺n 1960 y覺l覺nda ald覺覺 ve yakla覺k 20 y覺l fiili olarak kulland覺覺 Zenith 3 y覺l 繹nce geri kalmaya balad覺. Eski bir saat ustas覺n覺n 癟覺kma yedek par癟a bulmas覺 ve tamiriyle 150 TL gibi bir rakama yap覺ld覺. u an, derlerya hani saat gibi 癟al覺覺yor diye

aynen 繹yle dakika am覺yor. Bak覺ms覺z ge癟en 50 y覺ldan bahsediyoruz.
-

financeexe
-
- Kay覺t: 26 Au 2010, 22:50
Clk » 28 Au 2010, 16:30
Eterna, kusura bakma soruyu kacirmisim. O d繹nemde tatildeydim yanilmiyorsam.
Bu is tamamen g羹ven meselesi. Ancak, yetkili serviste yapilan bir islemde sonra sizin hesap sorma hakkiniz var. Herhangi bir tamirci de b繹yle bir sansiniz olsa da alacaginiz cevap ne kadar verimli olabilir diye d羹s羹n羹n.
Bazi saat ustalarimiz islerini g繹n羹lden yapiyorlar ve Colortime yada Saat Hastanesinin dedigi gibi altindan kalkamayacaklarini d羹s羹nd羹kleri islere hayir diyorlar. Peki sadece para kazanmak icin yapamayacagi saati acip yarim yamalak kapatarak m羹steriye veren birisine denk gelirsek ne olacak?
Servise g繹ndermememin 繹zel bir nedeni yok. Bir g羹n illa ki gidecek ama herg羹n takmadigim icin pek bir sorun cikartmiyor bana. Ama yukarida konustugumuz gibi mutlaka servis g繹rmesi gerekli...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
gebeceli » 01 Eyl 2010, 23:45
襤yi g羹nler,
Rolex'imi yere d羹羹rmem sonucu ar覺za verdi. Tamir i癟in g繹sterdiim yer yakla覺k 1000 TL civar覺 bir 羹cret 繹nerdi ancak problemin ne olduunu tam s繹ylemediler ve i癟ime sinmedii i癟in sizlerin de fikrini almak istedim. Bana alternatif rolex servisi 繹nerebilecek olan kimse var m覺?
-

gebeceli
-
- Kay覺t: 01 Eyl 2010, 23:26
Clk » 02 Eyl 2010, 00:41
Rhodium Servis
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 7 misafir