5 pozisyonundaki lume desek karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız sanırım [emoji1303]
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi fark ettim. [emoji1360] Bu aralar iş değişikliğinden kafam yoğun o nedenle detayları fark edemez oldum.recepergun yazdı:5 pozisyonundaki lume desek karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız sanırım [emoji1303]
recepergun yazdı:5 pozisyonundaki lume desek karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız sanırım [emoji1303]
danGerfuLL yazdı:Şimdi fark ettim. [emoji1360] Bu aralar iş değişikliğinden kafam yoğun o nedenle detayları fark edemez oldum.recepergun yazdı:5 pozisyonundaki lume desek karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız sanırım [emoji1303]
Evet bu bir sorun ancak kafaya takmaya değer mi o da kişiye göre değişir.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HknDrsn yazdı:Üretim hatası gibi görünüyor. Amazon ürünleri global olarak garantilidir Aydın saatle görüşüp faturasıyla gönderin hallederler diye düşünüyorum.
doga57 yazdı:HknDrsn yazdı:Üretim hatası gibi görünüyor. Amazon ürünleri global olarak garantilidir Aydın saatle görüşüp faturasıyla gönderin hallederler diye düşünüyorum.
Hocam Amazon Amerika dan alınan Seiko ların Aydın saatte garantisi geçiyor mu acaba..
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir
|