Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
SeRxx » 06 Eyl 2012, 22:07
Merhabalar, foruma hosgeldiniz.
Büyük saniye koludan mı bahsediyorsunuz ?
-

SeRxx
-
bengisaat » 06 Eyl 2012, 22:54
Kullanılan makinanın ne olduğunu bilmiyorum ancak Krono 30 dakikalık sanırım bu süre sonunda otomatik olarak durur.
Saatin kullanma kılavuzu olmalı ve orada açıklaması vardır. (Chronometre özellikleri bölümünde)
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
serqensoylu » 07 Eyl 2012, 08:00
Hoşbulduk teşekkürler. Evet büyük saniye kolundan bahsediyorum bi süre sonra duruyor tekrar başlattığımda 1-2 saat sonra 12 nin üzerine geldiğinde tekrar duruyor. Kullanma klavuzuna baktım ama bunun hakkında bi açıklama göremedim
-

serqensoylu
-
bengisaat » 12 Eyl 2012, 23:25
Dediğim gibi bahsettiğiniz Kronometrenin saniyesidir onu durdursanızda saatin kendi saniyesi (Küçük olan) çalışmaya devam eder.
Kronometreyi çalıştırmaya devam ederseniz de bir süre sonra kendiliğinden duracak ancak saat çalışmaya devam edecektir.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir