TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Mesaj artemis » 23 Au 2013, 18:59

Hay覺rl覺 g羹nler arkadalar.Elimde 2 tane bozuk cep saati var.Saat癟iye gittim eksik olan par癟alar覺 s繹yledi ve o par癟alar覺 al覺rsam tamir edebileceini s繹yledi. Fakat saat yedek par癟alar覺 nerede sat覺l覺r tam bilmiyorum. Bilen arkadalardan yard覺m ve tavsiyelerini bekliyorum.Resimlerinide koyuyorum hadi hay覺rl覺s覺.. :lol:

Cortebert marka UTE 6497 Mekan覺zmal覺 Cep Saati i癟in eksik olan par癟alar:

1)elik ark
2)Maa
3)Komple Balans
4)Blans Bask覺s覺
5)Tij

Resimler :D

Resim

Resim

Resim

2.Saat Markas覺n覺 Bilmiyorum L2124 Mekanizmal覺 Cep Saati i癟in Eksik Par癟alar:

1)Maa
2)Tij
3)Kadran

Resimler :D

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
artemis

Kay覺t: 22 Au 2013, 01:33

Re: Ar覺zal覺 Cep Saatlerim 襤癟in Par癟a Al覺m nerisi

Mesaj ankerhemmung » 25 Au 2013, 03:34

Merhaba, bana 繹yle geliyor ki, siz bu par癟alar覺 bulsan覺z ve bir saat癟i size bu par癟alarla bu saatleri tamir etse; b羹t羹n bunlar i癟in yapaca覺n覺z masraf, saatler tamir edildikten sonraki deerlerinden 癟ok daha fazla olacakt覺r. Ayr覺ca par癟alar覺 kendi bulamayan saat癟i bunlar覺 nas覺l tamir edecek ya da siz bu par癟alar覺 nereden bulabileceksiniz bunlar覺 da anlam覺 deilim. Bu saatlerin sizin i癟in 繹zel bir manevi deeri yoksa, tamir ettirmeye demezler. Daha dorusu, 癟ok daha eski ve tamiri sonras覺 癟ok daha (maddi) deerli olabilecek bir ka癟 saati g繹t羹rd羹羹m iyi bir saat ustas覺 (neden iyi - 癟羹nk羹 ustas覺 Ermeni imi) bana aynen b繹yle s繹yledi.
Saat yedek par癟alar覺 eer 襤stanbul'daysan覺z Sirkeci'de Dou Bank han'da ya da yan覺nda ah-As han'da bulunur. Ama bu saatlerin par癟alar覺n覺n bulunup bulunamayaca覺n覺 bilemiyorum. ah-As han'da bodrum katta 襤stanbul Pazar覺 var, sahibi G羹rol Emek癟i bey bu konuda size yard覺m edebilir. Dost tav覺rl覺, yard覺m sever bir insan olarak tan覺d覺m.
"襤NSANA SIR OLANI GRDM DEMLER OLDU"
Kullan覺c覺 avatar覺
ankerhemmung

Kay覺t: 25 Au 2013, 02:30

Mesaj asymptote » 25 Au 2013, 09:32

ankerhemmung doru s繹yler. Par癟alar覺 temin edip saatleri tamir ettirmeniz saatlerin ederinden 癟ok daha fazla bir maliyet ortaya 癟覺karacakt覺r. 襤llaki tamir ettireceim diyorsan覺z par癟alar覺 bir ihtimal Faruk Usta'dan temin edebilirsiniz..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj artemis » 26 Au 2013, 00:00

Ama ben bu saatlerin tamiri i癟in saat癟iye para vermiycem sadece par癟alara para vericem.Saat癟i tan覺d覺k olduu i癟in :lol: .Ayr覺ca saatlerin manevi bi deeride yok sadece zevk ama癟l覺 ;) .Ama alaca覺m par癟alar pahal覺 ise almam zaten fiyat覺 hakk覺nda tahmini bilgisi olan varsa ona g繹re gidiyim almaya ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
artemis

Mesaj asymptote » 26 Au 2013, 20:48

Almay覺n, 癟ok pahal覺ya mal olur size..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj artemis » 26 Au 2013, 20:54

Ustam peki pahal覺 olmas覺n覺n sebebi ne nadir bulunmalar覺m覺 yoksa 癟覺kma par癟a olmalar覺 falanm覺 :?
Kullan覺c覺 avatar覺
artemis

Mesaj bengisaat » 27 Au 2013, 02:48

Par癟alar bulunabilir ancak manevi deeri yoksa bence de deymez .
A癟覺k癟as覺 o saat癟iye g羹venmekle hata ediyorsunuz gibi geliyor bana...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj artemis » 27 Au 2013, 03:50

Peki ustam siz 繹yle diyorsan覺z bende bu plan覺 daha sonraya erteliycem mecburen :?
Kullan覺c覺 avatar覺
artemis

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners