1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014, 09:04
tevfik1965
Çocukluğumda annemin aldığı (1977 veya 79 yılında), severek kullandığım Citizen 8110 Flyback modeli bir saatim var. Birkaç kez zamanında Sirkeci'de bir saatçide tamir ettiriyordum. Yıllar içerisinde atıl bir şekilde duruyordu ve en son arızalanınca takmamaya başlamıştım (1988 den beri). Tamiri için internette forumları okurken bengisaat Cengiz beye rastlayarak bu saatleri tamir ettiğini öğrendim.
Cengiz beyin maharetli ellerinde saatim tekrar hayat buldu, buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.

Resim

Re: Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014, 11:50
Kalpaklı
çok çok hoşuma giden bir modeldir, güle güle kullanmanı dilerim.

Re: Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014, 13:36
tevfik1965
Teşekkür ederim.

Re: Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014, 19:57
hozburun
Gule gule kullanin :thumbup: Cengiz ustamin da ellerine saglik...

Re: Ynt: Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014, 22:54
aslan180
Güle güle kullanın :smile:

Re: Citizen 8110 Flyback'in Tekrar Hayata Dönüşü

MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2014, 14:44
bengisaat
Merhaba Tevfik bey ve tüm dostlarım ,iltifatlarınız için teşekkür ederim.
Şu an tatildeyim ağustos başı gibi işbaşında olacağım inşallah eylül gibi de emekliyim.
Ondan sonra sizlere daha fazla zaman ayıracağım yoğunum diye geri çevirmeyeceğim :)

Saat geldiğinde uzun yıllar tam bir bakım yapılmamış olması nedeniyle revizyon gerekiyor ve kronumetre sisteminde bir kaç arızalı parça vardı.Darbe deneniyle krono çarklarından biri ve krono mandalı bozulmuştu.

Mekanizması yıkama makinasıyla yıkanıp yağlandı ve parçaları değişti,Kasasındaki hafif çizik ve ezikler polisaj yaptırılarak yok edildi ayrıca Tevfik beyin isteğiyle bezeldeki boyası da polisajla alınarak metal rengine çevrildi.

Saatiniz 2 yıl garantilidir. Güle güle kullanın.