Mekanizma vidalarına tornavida ucları pek rahat yerleşmiyordu zorlanarak vidaları sökmeye çalıştım bu da vidalar da çiziklere neden oldu vidalara çok ince uçlu tornavidalarla müdahale etmek gerekiyor
Çarkların alt ve üst baskıya geçen direk uçları çok ince üretilmiş kırılacak diye çok korktum özellikle çelik çark beni bir hayli uğraştırdı.
Zembereği tam olarak sökmedim otomatik rotoru ise sökmeye çalıştım fakat tam olarak nasıl söküleceğini çözemediğim için yarım bıraktım
Bu mekanizmada en korktuğum herhangi bir parçanın kırılmasıydı çünkü danıştığım birkaç usta mekanizmanın çok eski olduğu temininin zor olacağı yönündeydi.
Mekanizma özelliklerine gelirsek araştırmalarımda 531-536-538 numaralı mekanizmalarla benzer özelliklere sahip olduğu bu mekanizmalarda 21600 vuruşlu ve 50 saat power rezerv...
431A mekanizmaya ait direk bir bilgiye ulaşamadım bilgi sahibi olanlar paylaşımda bulunursa sevinirim

Burada vidaları çıkardığım sırayla rodico üzerine dizdim bu şekilde hem sıralarını şaşırmıyorum hemde kaybolmalarını önlemiş oluyorum.

Burada ise pandülü marangozdan temin ettiğim talaş içerisine yatırıyorum bu yöntemi eski bir saat ustamızdan öğrendim aktardığı bilgi şöyle talaşın pandüle bulaşmış yağı temizleyeceği yönünde