Merhaba güzel cevabımız icin tesekkurler .
2 gece üst üste gece 2-4 arası ayarlama yaptim . İlk gün 1 saat geri kaldi 2 gün kalan saat 1 saatlik gerilik icin ayarlamayı yaptım şimdilik saat farkı kapandi (geri kalma son buldu sanırım) . YArın geri kalirsa ayrintili yazarım. Edindigim bilgilere göre kapasitor tamamen boşaldıktan sonra 450 kez sallanmasi gerekiyormuş bilmiyorum yanliş olabilir .
Kapasitor güc topluyor sanirim geceleri kolumdan cıkartmaktan korkuyorum o yüzden
3-4 gün daha beklemeyi düşünüyorum. Hafif bir gevşeme var, saatciden aldim ilk defa pim i cektim bilmiyorum belki bana da oyle gelebilir. Saat de ayarlama yaparken ileriye dogru yapiyorum geri yapilmaz diye okudum internet deki bilgi kirliligi olabilir
Saniye de yarım yada 2 sn atiyor gibi bilmiyorum. Gereken ayrintileri yarin yazacagim geri kalma olursa .
Bulundugum sehirde servis yok kucuk bir ilçedeyim. Istanbul da gsa.com.tr(Servis), aldigim yer ist sapphir avm. Servise kargolamam soylendi saati aldigim yer. Cizilmeye karşi korkuyorum. Ve herseyden önemlisi mekanik bir seye tamire karşiyim gonderdigim zaman cizik ve negatif durumdan
korkuyorum degişme talep etmeyi dusunuyorum.Tedarikci kabul etmedi Servis ne der bilmiyorum 1 aylık bir saat. Cok hevesliydim hevesim kacti.
-------------------------------------
Herseyden önemlisi kendimi forumda farklı bir dünyada buldum. Saatlere aşırı ilgim var. Isminizi bilmiyorum
bengisaat bey diyeyim. foruma üye olduktan sonra saat.gen.tr almak istedim alinmisti sizin oldugunuzu yeni ogrendim
Ne yaşadiginiz yer, ne oturdugunuz Semt kim oldugunuzu gösterir, Sadece kolunuzda ki saat