TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ayval覺a ta覺nd覺m ancak emekli olmad覺m

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Ayval覺a ta覺nd覺m ancak emekli olmad覺m

Mesaj bengisaat » 30 Haz 2024, 14:39

Dostlar mehaba,
Malumunuz Ayval覺k'a ta覺nd覺ktan sonra kimi kas覺tl覺 kimisi kulaktan dolma Cengiz Usta Ayval覺k'a ta覺nd覺 ve emekli oldu art覺k saat tamir etmiyor gibi yaz覺lar okuyorum, kula覺ma geliyor ncelikle bizim emekli olmam覺z s繹z konusu olamaz ,zaten bizim gibi ustalar emekli olmak istesek de olamay覺z.

Bizler y覺llard覺r umutsuzca 癟ekmede beklemi saatinizi hayata d繹nd羹rmenin duygular覺n覺 sahilde bal覺k tutmak bile yaatamaz.

Bir 癟ok b羹y羹k serviste bile olmayan cihaz, alet ve makinalar覺mla at繹lyemde saatlerinizi hayata d繹nd羹rmeye devam ediyorum.

襤stanbul d覺覺ndan Kargoyla g繹nderen dostlar覺m i癟in sadece adres deiiklii oldu.
襤stanbuldaki dostlar覺m i癟in ise 3 alternatif var.

ncelikle her AYSONU/AYBAI yani genellikle her ay覺n 25 ile sonraki ay覺n 5 i aral覺覺nda perembe ile pazar g羹nlerine rastlayacak ekilde 襤stanbul'a geliyor ve 2-3 g羹n kal覺yorum
Cuma ve cumartesi Sirkeci'de hem ilerimi halledip
hemde ve "Siz Saat Dostlar覺mla" Buluuyoruz.

Saatinizi Bir geldiimde teslim al覺yorum .
Ar覺za/maliyet kesin tehisi sonras覺 bilgi verip onay覺n覺zla birlikte ilemleri yap覺p bir sonraki geldiimde teslim ediyorum.

襤kinci alternatif kargo yapabilirsiniz

癟羹nc羹 Alternatif ise tatilinizi cennet k繹esi memleketim Ayval覺k'da ge癟irip hemde o s羹re癟te aksi bir durum yoksa saatiniz i癟in de gereken yap覺l覺rken sizde Ayval覺覺n mistik ve korunan mimarisinde nostaljik sokaklar覺nda ge癟mie yolculuk yapar Cunda'n覺n,Sar覺msakl覺'n覺n u癟suz bucaks覺z sahillerinde ; Kozak yaylas覺,Kaz dalar覺,Madra dalar覺n覺n b羹y羹l羹 atmosferinde keyifli bir tatil yapm覺 olursunuz.
(Bu alternatif ve/veya kargo yap覺lmas覺 繹ncesinde mutlaka haberlemeliyiz.

襤stanbul'da bulumak isteyen dostlar覺m ise bana whatsapp dan veya facebook bengisaat 羹zerinden mesaj yazarsan覺z geleceim g羹nler kesinleince bilgi verip organize ediyorum.

Sal覺cakla kal覺n
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 63
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Re: Ayval覺a ta覺nd覺m ancak emekli olmad覺m

Mesaj mturann » 07 Tem 2024, 10:19

Sal覺k ve afiyet diliyorum ustam.
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Re: Ayval覺a ta覺nd覺m ancak emekli olmad覺m

Mesaj adorno » 07 Tem 2024, 14:49

Saatlerimi, komplike mekanizmalar覺n serviste olmayan aletleri ile g繹n羹l rahatligiyla servislerimi yapmaya devam ediyorum. Allah uzun 繹m羹r versin.

M2101K6G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Her baar覺l覺 erkein ard覺nda en az bir kad覺n vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
adorno

Kay覺t: 23 Tem 2012, 22:49

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners