bengisaat yazd覺:Analog modellerde genellikle push yaz覺s覺 ve yan覺nda nereye bas覺laca覺n覺 g繹steren bir ok bulunmakla birlikte dediim gibi deiebiliyor.
Ayr覺ca yaz覺n覺zdan saat makinas覺n覺 s繹kme konusunda tecr羹beniz olmad覺覺 g繹r羹l羹yor,bu nedenle b羹y羹k risklere kar覺 haz覺rl覺kl覺 olmal覺s覺n覺z.
Saatiniz deerli bir saat ise cebinizde epey b羹y羹k bir delik a癟覺labilir aman dikkat

merhaba 'bengisaat' benimde vialux marka saatin tepesiyle ilgili bir sorunum vard覺.
ancak benim sorunum biraz farkl覺 saatin tepesi yukar覺 doru d繹nd羹rd羹羹mde 癟al覺覺yor veya saati kurabiliyor fakat tepeyi aa覺ya doru d繹nd羹rd羹羹mde geviyor ve 癟覺k覺yor o somunu s覺kmam gerekiyor diye d羹羹n羹yordum..
ve bu yaz覺y覺 okuyunca hemen saatin i癟ini a癟t覺m s繹ylediiniz deliin i癟ine bir ine soktum ve tepeyi ve mekanizman覺n i癟ine giren 癟elik ine benzeri kolu (o par癟an覺n ad覺n覺 bilmiyorum) 癟覺kard覺m.

tepenin girdii somunu s覺kt覺m g羹zelce.
fakat o 癟elik kolu mekanizman覺n i癟ine tekrar sokup i癟ince tam oturmad覺m. girdii son noktada tepeyi aa覺 yukar覺 hareket ettirdiimde akrep ve yelkovan覺 ileri geri hareket ettirebiliyorum ama saati kuram覺yorum. biraz daha ileri itmem gerekiyor ama dahada ileri gitmiyor..
yani tepenin nas覺l 癟覺kar覺laca覺n覺 g羹zelce anlatm覺s覺n覺z ama bide nas覺l tak覺laca覺n覺 anlat覺rsan覺z 癟ok sevinirim..
sayg覺lar..