TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE Problem Konusu

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

TSF SE Problem Konusu

Mesaj herofb » 04 Eki 2011, 08:47

Arkadaşlar merhaba,

genellikle ortama Angelina Jolie yağarken kendine Brad Pitt düşen bir tip olduğum için TSF SE'de de ilk problemlemi benim yaşamama hiç şaşırmadım

saat 3 gün önce kayış değiştirirken 2-3 cm'den masaya düşmesi dışında darbe falan almadı ve henüz 5 gün takıldı

Problemlerimiz konusunda neler yapılabileceği ile ilgili bir topic olursa iyi olur diye düşündüm ama eğer gerek yoksa kaldırabiliriz

sabah saatimi bıraktığım masanın üstünden alıp hiç bakmadan koluma taktım ve iş yerine geldiğimdeki görüntü yelkovan yerinden çıkmış kendi kendine takılıyor;

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: TSF SE problem konusu

Mesaj asymptote » 04 Eki 2011, 09:20

herojd11 yazdı:yelkovan yerinden çıkmış kendi kendine takılıyor;

Kulağından tutup yerine takmak lazım o yelkovanı, geçmiş olsun Herojd.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: TSF SE Problem Konusu

Mesaj Frax » 04 Eki 2011, 09:28

"Sakınılan göze çöp batar" sözü ne yazık ki yine gerçek çıkmış. Kolayca halledilebilecek bir sorun diye düşünüyorum, geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 04 Eki 2011, 11:12

çok saol asymptote

Frax yazdı:"Sakınılan göze çöp batar" sözü ne yazık ki yine gerçek çıkmış. Kolayca halledilebilecek bir sorun diye düşünüyorum, geçmiş olsun.

maalesef dediğin gibi sakınılan göze çöp batar sözü her zamanki gibi gerçek çıktı , bence de kolayca halledilebilir ama saatin açılmasını istemiyordum bir de heralde 20 yıl sonra ilk defa saatsiz bir gün geçiriyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Emre » 04 Eki 2011, 11:21

Gecmis olsun herojd11. Bana da kolayca halledilebilcek bi problem gibi gorunuyor ama aynen bahsettigin gibi insanin modunu dusuren olaylardan birisi. Ve bu mesele Gunther'e bildirilmeli diye dusunuyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj sedir » 04 Eki 2011, 12:16

Çok üzüldüm. Ayrıca minik bir darbe ile böyle bir sonuçla karşılaşılması insanın aklına "başka sorunlar da bu kadar kolay çıkar mı" sorusunu getiriyor. Dilerim herojd11'in sorunu kolay çözülür ve başka kimse de bunu yaşamaz.
Daha önce benim başıma saat değilse de kalemle ilgili benzer bir sorun gelmişti. Yanlış kalem gönderilme sorunu nedeniyle arızalı ürün adıyla geri gönderip doğru ürünle değişimini sağlamışlardı. Ama yine de yaklaşık 30 gün saatini kullanamayacaksın gibi duruyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj msturan » 04 Eki 2011, 12:38

Geçmiş olsun herojd, inan bu olay seni üzdüğünden daha çok üzüyor beni.. Siz SE'ciler o kadar sevinmiştiniz ki biz bile o atmosfere girmiştik.. Sorunun en kısa zamanda en uygun şekilde çözülmesi dileğiyle..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj herofb » 04 Eki 2011, 14:33

sedir , msturan iyi dilekleriniz için teşekkür ederim , aslında olay çok basit ama gerçekten şu an kendimi hasta ziyareti kabul ediyormuş gibi hissediyorum , bu kadar basit bir olayın beni bu derece üzeceğini tahmin etmezdim

bu arada saati göndermek gibi bir düşüncem yok zira kendisinden tekrar ayrılmak istemiyorum , haftasonu pırlant servis ile halledeceğim ama faturayı Günther'e yollarım :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners