TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton H77616533 Alım Bilgisi ve Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton İçin Yardım Rica Ediyorum

Mesaj damenn » 18 May 2012, 10:19

@mucadeleci
Bu da tabi güzel bir fikir ama üreticinin sitesinde şuan stoklu değil. Galiba sipariş üzerine üretiyor. Biraz daha bakıp öyle karar vereceğim bu model için. Ama pek de alternatif göremedim :?
Bakalım sirkeciye gidince diğer marka ve modelleri de inceleyeceğim. Teşekkürler.

@Baran
Öneriniz için teşekkürler. 2 saat birden alacağım için bu 2. saate 1.000 TL den pek fazla vermek istemiyorum.Çünkü asıl bütçe hamiltona gidecek :) Ve doğruyu söylemek gerekirse 1.000 TL üzeri para verip saat alacaksam en azından bilindik bir marka olmasını istiyorum. Bu konuda biraz marka takıntım var.
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj SeRxx » 18 May 2012, 10:22

Damenn ikinci saat olarak diver düşünüyorsanız Seiko Skx007 olabilir, forumda kullanıcıları mevcut ve fiyatına göre taş gibi saat :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 18 May 2012, 10:25

damenn,Grovana ünlü Revue firmasi ile birleşti.Butik bir firma ve fiyatına göre oldukca guzel bir saat.Turkiyede satılması buyuk avantaj.Fiyatı 1600tl den indirimle 1000tl ye düşmüş şimdi sitesinde gördüm bilgine..Serxx dediği gibi seikoda güzel bir alternatif.

Grovana için Rolex forumda bir konu buldum linki koyuyorum.
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=9666
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj damenn » 18 May 2012, 11:58

@serxx
Seikoda da benzer modeller varmış, onlara da bakacağım.

@Baran
OK listeye Grovanayı da ekledim.

Diğer yandan ilk mesajımdaki hamilton ile ilgili önerilere halen açığım :)
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj tiktak98 » 19 May 2012, 03:34

Drk in onderdigi alternatif steinhart cok hosmus,fiyatida cok cazip bence.. :champ:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj damenn » 19 May 2012, 22:27

Bugun sirkeciye gittim fakat pek bir faydasi olmadi.

Hamilton satisi yapan bir tek 'Evren Saat' diye bir yer vardi. Dukkana girdim. Aradigim saatin baska modeli vardi benim istedigim yoktu. Siparis etsem getirebilir misiniz acelem yok dedim, fiyatini da sordum ama aldigim cevap enteresandi. Adam gayet gicik bir tavirla "simdi fiyat veremem hafta ici gel" dedi. Dedim aliciyim bu saat icin ama yok adam yine kucuk daglari o yaratmis edasiyla "hafta ici fiyat veririm dedi". Ben de mecburen hic bir sey demeden dukkanda ciktim.

Bu tip esnaflari anlayabilmis degilim. Daha dogrusu kendisini esnaf sanan bu tipleri. Yani yapmasi gereken adam gibi sordugum soruya adam gibi cevap vermekti ama olmadi.

Gordumki boyle saatleri Turkiye'den almak mantikli degil(kendi adima). Anlasilan Yine saat alimlarimi Turkiye'den degil amazon, ebay ve yurt disindan yapacagim. Buradan almaya calisip bunyeyi germeye gerek yok :)
Yardimci olan herkese tesekkurler.
En son damenn tarafından 20 May 2012, 00:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj drk » 19 May 2012, 22:33

Her fırsatta Türkiye'den alın, para ülke içinde kalsın, yabancıya gitmesin yazıyorum...yazıyorum ama böyle esnafa...

Neyse boşverin yahu amazondan, ebayden alın :thumbup: Hem daha ucuz, saatte de sorun çıkarsa, ki çok çok düşük bir ihtimal, hallolur bir şekilde, iyiki iyi ustalar var.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 19 May 2012, 22:37

Bence iyi araştırın arada çok yüksek fark yoksa ülke içinden almak her anlamda mantıklı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners