TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Geç Bir Merhaba..:)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Geç Bir Merhaba..:)

Mesaj slowokan » 30 Kas 2012, 00:11

Herkese merhabalar...

Aslinda bu konuyu acmak icin epey bir gec kaldim, farkindayim, tamamen ihmalkarlik. Ancak bu haftasonu aranizdan bir sureligine ayrilma durumum olacagindan, bari gitmeden once tanisma konusu acayim da oyle gideyim bari dedim... :P

Aslinda foruma uye olmadan 2 ay kadar oncesinden forumu takip ediyordum, siz degerli uyelerimizin paylastigi kiymetli bilgileri okuyordum. Daha sonra foruma uye oldum ama tanisma konusunu acmakta geciktim. Cok okumaktan sikilanlar kusura bakmasin artik, bol detayli bir tanisma konusu olsun istedigim icin uzun yazacagim. Neyse, baslayalim...

I.T.U Makina 2004 mezunuyum. (Belki tanidiklar cikar.. :) )

Yasim cok fazla olmamasina ragmen epey bir sektor degistirdim. Mezun oldugum sene celik uretiminde yer aldim, tasarimdan sorumluydum. Su anda celigin kodunu hatirlamiyorum ama piyasadaki en sert cins celiklerden birini 0.005 mm. hassasiyete kadar CNC makinalarda islerdik. Ben tasarimdan ve kalite kontrolden sorumluydum. Ayni zamanda yabanci musteriler ve yurtdisi pazarlama da bendeydi. Az da olsa (4 sene kadar) celik isleme tecrubem oldugundan, bir Rolex'e bakarken bayagi bir duygusal anlar yasiyorum. Ayni zamanda saglam bir araba hastasiyimdir. Rolex'e bakarken, ayni bir Ferrari'ye bakarkenki hissettiklerimi hissediyorum diyebilirim.. :P

Neyse... 2007 yilinda tamamen keyif icin isi biraktim ve Kanada'ya gittim ogrenci vizesi alarak. Formalite icabi dil okuluna kaydoldum. Kanada'da TIR soforlugu yaptim, tamamen hobby olarak. O isi cok sevdim. Work permit cikartamadigim icin illegal olarak yaptim, bu yuzden 3 ay yaptim. Daha fazla risk almak istemedim. Daha sonra ogrenci vizem bittigi icin Turkiye'ye dondum. Denizcilik sektorune gectim. Ve 2009 yilindan bu yana uzakyol tankerlerde muhendis olarak calisiyorum. 2011 yilinda pilot olmak icin bir girisimde bulundum ama ay farkiyla yasim tutmadigi icin basarisiz oldum ve pilotluk kursagimda kaldi. Omur boyu da icimi acitacak bir seydir pilot olamayisim. Ama Amerika veya Kanada'da TIR soforlugu hala hayallerimde var, iyice doyamadim o ise. Ileride, belki 45 yasindan sonra filan, ciddi anlamda yapmayi dusunuyorum.

Bu arada motosikletlere de cok ilgim var. Zamaninda supersport kullandim. Su anda meslegimden dolayi karada cok bulunmadigim icin motosiklete parami yatirmak istemiyorum. Ufak ufak saatlere yatirmaya basladim ben de, naaapiyim.

"TSF Style Editor" konusunu, en basindan basladim ve hala okuyorum. Gayet şık arkadaslarimiz var. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Ben de bu sekilde giyinip de calisacagim bir meslekte olmayi hayal ederim bazen. Ama insanoglu bu, maymun istahli. O sekil bir iste olsam, bu sefer de "Her gun gomlek mi giyilir, soyle bir sanayii isi de bulamadik" derdim bu defa, o da ayri konu... :lol:

marinetraffic.com'dan baktigim uzere katilacagim gemi, gectigimiz saatlerde Ukrayna'da yuklenmis. Bu haftasonu bogazda olur. O yuzden yarin bana telefon gelebilir hazirlanmam icin. Gitmeden once acayim dedim bu konuyu. Herkese hem merhaba hem de hoscakalin gibi bir sey olmus oldu. :) Gemide internet kullanimi evdeki kadar rahat olmuyor. Kullandigimizda da ailemizle iletisim icin kullaniyoruz cogunlukla.

Hadi bir de isbasinda bir fotografimi koyayim. Aslinda makinaciyim, kopruustunde isimiz olmaz ama bu ilk fotograf bir bayram fotografi. Keyif icin cikmistim kopruustune, kaptan arkadas cekmisti fotografimi. Daha cok ikinci fotograftaki gibi oluyorum gemi ustunde.. :D

Coraplara lutfen bakmayin... :? Gemiye giderken ne alacagimi sasiriyorum, uygun renkleri tutturamiyoruz. Kiyafetle corap arasinda rezalet bir uyum var, kusura bakmayin artk... :roll:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
slowokan

Re: Ynt: Gec bir merhaba..:)

Mesaj hydrocon » 30 Kas 2012, 00:12

Hoşgeldin o zaman tekrardan :-)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Re: Gec bir merhaba..:)

Mesaj mlm » 30 Kas 2012, 00:19

Forumun en güzel tanışma konularından biri olmuş bence, hikaye tadında :)

Hosgeldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj vmetin » 30 Kas 2012, 00:22

Hoş geldin tekrardan :)
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Thevenin » 30 Kas 2012, 00:22

Detayli, capsli bio review icin tesekkurler :D Gemiden capsler yine sart mutlaka donuste :thumbup: :D :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj drk » 30 Kas 2012, 00:23

Çok renkli bir giriş oldu :) Hoşgeldiniz tekrardan, keyifli forumlar diliyorum :champ: Umarım en kısa sürede istediğiniz rolexe kavuşursunuz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 30 Kas 2012, 00:24

Çok güzel ve keyifli bir giriş olmuş, hoşgeldiniz :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj zfr » 30 Kas 2012, 00:29

Hoşgeldiniz ve iyi yolculuklar... :champ:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners