vmetin yazdı:adorno yazdı:vmetin yazdı:Bence pırlanta gerek yok. Biraz sabır elbet cevap gelir
Mercedes,Skoda ve Detailing forumunda cevap verme süresi alışkanlığı oluşunca insan ister istemez sabırsızlanıyor.
hangi mercedes forumu?
vmetin yazdı:Bengisaat nicki.
Mbclubtr de moderatörüm ama bir seneyi geçeli girmiyorum artık.
bengisaat yazdı:Merhaba,
Saatinizin bakımı ve cam kolay ancak polisaj kaplama saatlere yapılmaz kaplaması bozulur renk atması çabuklaşır.
Acele etmez ve 10 - 15 gün bende kalmasına izin verirseniz cam,bakım,revizyon gereken neyse yaparım.
Baran yazdı:Şu yaşıma kadar girmediğim otomobil forumu kalmadı heralde.BMWpassion tayfası olarak cok elit ve düzgün bir gruptu ilk acıldığı seneler epeyde buluşma gezi düzenledik mukemmeldi ortalık senelerdir girmiyorum ne oldu ne etti bilemem ama ilk mercedesimi SLK mı aldığımda mercedes forumlarına uye olmuştum bir heves.Baktımki nedenini anlamadığım bir sebepten üyeler ve muhabbetler hiç alıştığım gibi değil doğrusu hiç tat almadan birkaç ay yazıp bıraktım.Aynı sekilde mbclubtr yede yazıyordum sonra hiç sarmadı bıraktım.Skodayla işim olmaz ama detailing kısmının cok sıkı takipcisiydim ki saatten önce hobim detailing idi epey kovaladıktan sonra iş guc vakit bulamayıp o işide bıraktım artık ayda 1 keyfim iyiyse pazar gunleri cila yapıp bırakıyorum.konuyla kel alaka oldu şu yazdıklarım ama görünce yazayım dedim![]()
Cengiz usta görünce yazar diyecektimki yazmış zaten.
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir
|