Zevkler renkler tartışılmaz fakat C serisinden kesinlikle sportif duruyor bence.Yavru CLS yapmışlar ki cok iyi yapmışlar cunku CLS beğenipte o butceyi o sınıf bir araca yatırmak istemeyen mercedes severler bu arabaya üşüşeceklerdir.Ben CLS yi begenmiyorum kendi arabamıda ancak yenı kasa C için satarım derken hiç hesapta yokken bu CLA cıkıyor ki AMG paketlisinin oldukca hoş duracağına emınım.BMW nin GrandTurismo serisi 5 kasadan sonra şimdide 3 kasaya uygulanıyor oda manasız bir segment ama üretiyor adamlar demekki talep var ki ben iğreniyorum 5 GT den.
Baran bmw gt konusunda hemfikiriz. Cls konusunda da haklisin, minigi gibi duruyor, ama cls nin coupe havasini alamadim, niyeyse bana biraz genislemis c gibi geldi. Yoksa begenmemek degil. Hos yakinda trafikte gorunce bende senin noktana gelirsem sasirmam daha once hic almam dedigim arabalari aldigim oldu.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Fotograflar aldatıcı bence.Gercekte AMG paket şöyle füme renkli birtane görünce begeniriz ama iş almaya gelince ben yinede yeni C yi beklerim gibime geliyor.CLS ye ne zaman otursam sevmeye uğraşıyorum ama boğucu iç mekanı alışılacak gibi değil.
Ben bu cla serisini çok beğendim. Tabi Baran'ın dediği gibi fotoğraflar bence de yanıltıcı. Yinede beklemek lazım tabi tam yorum yapabilmek için. CLS'leri bende çok beğeniyorum ama Türkiye fiyatları da gerçekten çok saçma. Eğer bu CLA'nın fiyatları C serisi gibi olursa bence çok satar.