TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese Merhaba

Mesaj Strider » 17 May 2013, 02:07

Arkadaslar herkese merhaba demek istiyorum, kendimden kisaca bahsedecek olursam yasim 19 adim Anil, Bahcesehir uni. ogrencisiyim ve aslen Bursaliyim. Saat kullanmayi kucuk yasimdan beri severim belki diyeceksiniz hala kucuksun ama olsun :D baslica saatlerimden bahsedecek olursam daha yeni premium veya orta sinif diyebilecegimiz bir saatim oldu fakat ona gecmeden once aldigim ve halen bende olan saatler ise:
1-GC GCI50001G1
2- Gc GC30000
3-Emporio Armani AR5933
4-Emporio Armani AR4619
5-Burberry BU1771

Ardindan daha alali 2 gun olan Omega 007 Skyfall limited edition (232.30.42.21.01.004) daha once bu tarz bir saat almadigimdam sanirim self-winding diye tabir ediliyor cokca bilgim mevcut degil. Danisma bolumune ekstra bir baslik acip konu kirliligi yaratmak istemedim fakat teknik bilgiler oldugundan ve Turkce tam tabirlerini bilmememden dolayo aramada da tam istedigimi bulamadim hazir tanismisken kucuk bir soru sormak istiyorum, 8507 calibre mevcut modelimi kitapciktan baksamda tam anlamadigim winding yontemi mevcut dolayisiyla saati kurmayi biliyorum ve kucuk detaylarida ama anlamadigim saati kutusuna koyarken yapmam gereken bir olay var mi durdurmak gibi? Veya durunca calistirirken dikkat etmem gereken buyuk bir sey? Winding kutusu almayi dusunuyorum bu arada.. Cok soru sordum kusura bakmayin.

Forumu zevkle takip etmeye devam edecegim bos zamanlarimda kismet olursa yakin bir zamanda da Rolex submariner veya gmt2 modellerinden birini almayi dusunuyorum bu arada, keyifli forumlar dilerim herkese.
Kullanıcı avatarı
Strider

Re: Herkese Merhaba

Mesaj Frax » 17 May 2013, 09:01

Hosgeldiniz foruma :champ:

Saatiniz hayirli olsun, otomatik saatin ilk kullanimi ile ilgili bilgiler diye bir baslik vardi tapatalktan yardimci olamiyorun ancak oraya bakabilirsiniz. Ayrica saatinizi surekli takiyorsaniz windera gerek yok cunku tam kurulunca ortalama 2 gun calisir otomatik saatler, mekanizmaya gore degisir elbette bu.

Fotograflari bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 17 May 2013, 09:10

TSF'ye hoş geldiniz, keyifli forumlar. :champ:

Genel Yetkili'miz Frax zaten kurma konusunda gerekli bilgiyi vermiş.

Paylaşımlarını bekliyoruz :champ:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj SeRxx » 17 May 2013, 09:21

Merhaba, foruma hoş geldiniz :champ:

Saatiniz hayırlı olsun, şahane bir model, bol fotoğraflarla destekli inceleme bekliyoruz :thumbup:

Self Winding --> Otomatik kurgulu anlamına gelmektedir; yani saatiniz hareket ettikçe kurulum sağlanır.

Saati kullanmadığınız zamanlarda durdurmanıza kesinlikle gerek yok. Saat kendiliğinden durduktan sonra, tekrar kullanmaya başlamadan önce tepenin kilidini açıp elle kurulum yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz :thumbup:
Detaylar için :arrow: Otomatik Saatlerin İlk Kullanımı İle İlgili Bilgiler

Omega Calibre 8507'nin kullanımı hakkında tüm detaylar aşağıdaki videoda anlatılmış ;)

Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Strider » 17 May 2013, 14:20

Herkese tesekkur ederim yorumlari icin tek tek tesekkur etmek isterdim ama tapatalktan nasil coklu alinti yapiliyor bilmiyorum :) baska seylerden saate yoneldim artik kismet olursa uzun sure aktif olmak istiyorum forumda zaman buldukca bu arada Concord calismanizda cok guzel hayirli olsun herkese yakin zaman bir aksilik olmaz ise Rolex alacagimdan girmem pek uygun olmayacakti yoksa bende kesin katilirdim :) Video cok yardimci oldu bu arada sagolun..

Yakin bir zamanda detayli fotograflandirma yapip bir baslik acacagim.
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj serdarfb » 17 May 2013, 23:17

Hoş geldiniz. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj drk » 17 May 2013, 23:21

Hoş geldiniz, keyifli forumlar :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Strider » 17 May 2013, 23:24

Hos bulduk , tesekkur ederim sizede keyifli forumlar :)
Kullanıcı avatarı
Strider

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners