1-GC GCI50001G1
2- Gc GC30000
3-Emporio Armani AR5933
4-Emporio Armani AR4619
5-Burberry BU1771
Ardindan daha alali 2 gun olan Omega 007 Skyfall limited edition (232.30.42.21.01.004) daha once bu tarz bir saat almadigimdam sanirim self-winding diye tabir ediliyor cokca bilgim mevcut degil. Danisma bolumune ekstra bir baslik acip konu kirliligi yaratmak istemedim fakat teknik bilgiler oldugundan ve Turkce tam tabirlerini bilmememden dolayo aramada da tam istedigimi bulamadim hazir tanismisken kucuk bir soru sormak istiyorum, 8507 calibre mevcut modelimi kitapciktan baksamda tam anlamadigim winding yontemi mevcut dolayisiyla saati kurmayi biliyorum ve kucuk detaylarida ama anlamadigim saati kutusuna koyarken yapmam gereken bir olay var mi durdurmak gibi? Veya durunca calistirirken dikkat etmem gereken buyuk bir sey? Winding kutusu almayi dusunuyorum bu arada.. Cok soru sordum kusura bakmayin.
Forumu zevkle takip etmeye devam edecegim bos zamanlarimda kismet olursa yakin bir zamanda da Rolex submariner veya gmt2 modellerinden birini almayi dusunuyorum bu arada, keyifli forumlar dilerim herkese.