İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Kutu güzel zaten belli öyle olduğu da saat bölmeleri çok dar yapmışlar.
Doğru diyorsun abi olanların keyfini çıkarmak önemli. Valla 1 kez takıp sattığımız saatler oluyor bazen (kendi adıma) saçmalıyoruz gözü dışarıda olmak konusunda.
Benim de favorim jumbo. Ben ikinizi çok yakıştırıyorum ne yalan söyleyeyim..
Bileğimde başka ne görmek isterdiniz diye bir anket yapsaydın; Bir nautilus ve buz mavisi platin day date II de bu bileğin kalibresine yakışacak eklemeler olur derdim
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Altanos Çok teşekkürler. Gördüğün üzere 1 sene de kutu baştan aşağı değişti neredeyse. Şu an çok güzel saatlere sahip oldum ve keyifle kullanıyorum. Jumbo nun yeri de gerçekten ayrı. Bir süre bu saatlerle devam etmek düşüncesindeyim. Basto ile de yazıştığımız üzere biraz keyfini çıkaralım. Kaşıntı başlar yakında nasılsa.