Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
TZ 'da bir üyenin resmini koyduğu saati çok beğendim ve markayı incelemek istedim.Farklı tasarımlarla uygun fiyatlarla tutunmak isteyen yeni bir marka mı derken karşıma %100 Çin Malı bir marka çıktı.Tasarımlarını inceleyince Chronoswiss, Panerai, Daniel Roth tasarımlarını gördüm üstelik de tourbillon ve 800 dolardan başlayan fiyatlarla! Daha çok şaşırmadan sayfayı kapattım ancak ismi de bir şeyler çağrıştırıyor: Minorva Not: En pahalı çin saati ünvanını alabilir bu ürünlerle. Hangi model neyi çağrıştırıyor söylememe gerek yok heralde
En son Frax tarafından 08 Mar 2010, 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Iyide Frax, belirtmekte yarar var. O saat gercek bir tourbillon ve sadece 3200 USD desek daha dogru. 3200 USD'i cin ürününe vermeyi birak 3,2 USD vermeme ama bir tourbillon icin inanilmaz ucuz
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...