Saka bir yana non-pam kutunun yeni adaylarını merakla bekliyorum, cok zevkli cok keyifli bir koleksiyon

Teşekkürler.
Senin hediyen her daim hazır kardeşim. Gel bekliyorum. 
Serdar08 yazdı:Bu arkadaş benim yerime geçmiş neler neler yapmış 2 yılda anlamadım yani..
Kendisinden şikayetçiyim Administrator beyler... Serdar08 benim bu arkadaş kimdir necidir?![]()
![]()
SerdarFB yazdı:hydrocon![]()
Teşekkürler.
![]()
MirielSenin hediyen her daim hazır kardeşim. Gel bekliyorum.
![]()
Orhanbalu yazdı:Evet koleksiyon dedikleri bu olsa gerek. Insan hangisine bakacağını şaşırıyor. Daha önce defalarca Panarai denedim, hiç hoşuma gitmemişti. Panarai leri toplu görünce birden fikrim değişti. [emoji1] ayrıca herzaman ki gibi jumbolar harika tam baş köşede sanki Sedar bey saatleri beğenisine göre soldan sağa doğru dizmiş. [emoji1]
Ama bu sırada dikkatimi çeken en büyük şey. Sadece rolex ten daytona olması. Acaba böyle bir koleksiyon da neden Submariner ve SD yok ? Herhalde bir bildiği vardır.
Bütün saatlerinizi en iyi günlerde kullanmanız dileğimle.
Çek teşekkürler
Öncelikle teşekkürler.
Her zaman her saate sahip olmak mümkün olmuyor. Submariner benimde kullanmaktan çok keyif aldığım bir model. Belki ilerde yine alırım. Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: btozkan ve 380 misafir
|
||||||||||||||