Burada da paylam覺t覺m bayram 繹ncesi ald覺klar覺m diye, aa覺dakileri denedim. Bakal覺m ne kadar doru yorumlam覺覺m ilk kez tecr羹be eden biri olarak?
Romeo y Julieta Wide Churchills
Partag獺s S矇rie D No.4
Montecristo Open Eagle
Hoyo de Monterrey Epicure No.2
Ve b繹ylece bir tatilin daha sonuna geldik, tabiki denemelerinde.
u d繹rtl羹y羹 favorimden balayarak 繹yle s覺ralayabilirim. Bakal覺m ilk sefer i癟in doru yorumlam覺m覺y覺m??
1) RyJ Wide Churchills (ite budur, duman覺, yan覺覺, tad覺 on numara. Bay覺ld覺m, art覺k her sefer alabilirim bundan. Olumsuz bir y繹n羹 yok.)
2) Partagas D4 (a覺rbal覺, kendini bilen, ortama a覺rl覺覺n覺 koyan bir puro. Sevdim ve kardei D2'yi de denemek istiyorum.)
3)Montecristo Open Eagle (uzuuun mu uzun, tam bir K羹ba'l覺, bitmek bilmiyor, d覺 ortam purosu, hafif-orta aras覺 geldi bana. Master Eagle modelinide denerim ama bir daha sat覺n almam.)
4)HdM Epicure No:2 (listenin kaybedeni ne yaz覺kki, a覺r balang覺癟, orta-full aroma, bitmek bilmeyen a覺zda biti, 2 defa yakmak zorunda kald覺m, etraf覺da rahats覺z etti ne yaz覺kki. Bana uzak bir puroymu. Bir daha almam.)
S覺rada Padron, Nub ve Cohiba var. Tabiki bulabilirsek..
