TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj 2fast4u » 02 Au 2014, 21:31

Biz her puroyu severiz.bu zevkin ogrencisi isadami olmaz .kuba mali dominik amerikan aromasiz olsun humidora girmeyi hakeden her cigar i severim.neticede su bir gercek ki Turkiye icin konusuyorum ballandira ballandira icilen yorumlanan ne behike ler ne cohiba lar biliyorum ki cakmanin ta kendisi.Beyler oyle bir yerde yasiyoruz ki cakmalik taklitcilikde sinir yok.yesilkoy freeshop ta humi room da satilan cakma puro var o halde bulgar dutyfree sinden senin ne farkin var.o nedenle burada ucuz olsun ama en azindan ne ictigimi biliyorum mantigini cogunlukla uyguluyorum.Bugun istanbul un en guzide semtlerinde purocu dukkani acip suratina baka baka cakma kuba purosu satiliyorsa 5 dolarlik amerikan purosu 40 tl ye satilirsa zaten diyecek bisey yok.Bu basligi actigim donem istanbul puro konusunda cok daha zengindi tutun ithalati veya getirtmek cok kolaydi .yasaklar beni oldugu gibi puro dukkanlarinida vurdu sonuc ortada.zaten her konuda oldugu gibi puro konusuda tekrara girmis vaziyette.yuzlerce markanin oldugu sektorde romeo monte upmann i konusup duruyoruz .aslinda bisey yapmiyoruz saatte oldugu gibi ayni seyleri tekrarlayip duruyoruz.whiskey gibi sansli arkadaslarin kervanina katilana kadar bilinenleri yazmaya devam:)bu arada farkli markalarin tadina bakmaya calisalim ve yorumlarsak daha mutlu olurum.puronun rolexi paneraisi belli en azindan bu baslik siradanliktan kurtulsun
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj ErkGS » 02 Au 2014, 22:00

Resim

2fast you have pm
Eski Kullan覺c覺 Ad覺: Muhendis78
Kullan覺c覺 avatar覺
ErkGS

Kay覺t: 03 Mar 2011, 16:42

Mesaj ernest0 » 03 Au 2014, 10:14

2fast abi dogru diyorsun da amerikadan gelen arkadasa puro getirtmistim hatta burda da resimlerini paylasmistim ama whiskey yuzunden bu purolari icemiyorum :lol:

Gurkha cellar reserve 15 years var o az bulunuyor aman sakla dedi :lol:

Padron family reserve 85 years var aman o da az bulunuyor dedi onu da bekletiyoruz :lol:

Nat sherman timeless var ona da ben kiyamadim netteki yorumlardan dolayi :lol:

Flor des antillas var onun da yuzuk ve ucundaki kurdele cok guzel :D

Gel gelelim cubanlara devam ediyoruz iste :D
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj 2fast4u » 03 Au 2014, 10:52

襤c kardesim senden kiymetlimi:)gerci saklama kosullari iyi ise ileride tuketmek daha da keyifli.american purosunu zaten begeniyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj ernest0 » 03 Au 2014, 11:00

2fast4u yazd覺:襤c kardesim senden kiymetlimi:)gerci saklama kosullari iyi ise ileride tuketmek daha da keyifli.american purosunu zaten begeniyorum

Bak sen de kiyamadin iste :lol:
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj morrissey » 03 Au 2014, 17:19

EmirB yazd覺:nacizhane ogrenci purom (guantanamera) ve ogrenci saatim g-shock'umla boludayiz bu sefer :) Resim

Bence guantanamera gercekten lezzetli bir puro. Fiyatina gore cok iyi.
Kullan覺c覺 avatar覺
morrissey

Ya: 52
Kay覺t: 05 Au 2011, 16:29

Mesaj whiskey » 03 Au 2014, 17:40

Herkese afiyet olsun. Harikulade kareler gelmi.

Ernest0, ger癟ekten harika bir koleksiyona sahipsin u s覺ralar. Bence sen beni dinle, biraz daha beklet onlar覺. :D

2fast 癟ok g羹zel yazm覺s覺n. O zaman, son zamanlarda i癟tiim ve bu bal覺k alt覺nda daha 繹nceden konuulmam覺 羹r羹nler ile devam edelim.

Oliva special release sampler'覺n dan 癟覺kan prototip bir puro. zel y羹z羹羹 ve toplamda 1000 adet 羹retilmi olmas覺, 繹zel bir sampler ile gelmesi beni tatmin etmedi. Beklentilerim son derece alt覺ndayd覺.
Resim
Resim
Resim

Psyko olduk癟a yeni, fakat f/p olarak 癟ok beendiim bir puro oldu. stelik y羹z羹羹 癟ok orijinal.
Resim

Ave Maria reconquista'n覺n biraz fazla abart覺ld覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Olduk癟a baar覺l覺 bir puro fakat y羹ksek fiyat覺 ile o fiyat aral覺覺nda ki rakiplerinin g繹lgesinde kal覺yor. Yinede bulabilirseniz humidorunuza 1-2 dal eklemenizi 繹neririm
Resim
Resim

Rocky Patel Burn. 襤lk bata sadece Rocky Patel'in Florida'daki Burn adl覺 lounge'覺nda sat覺lan 繹zel bir puro. u anda art覺k piyasaya a癟覺ld覺. Olduk癟a baar覺l覺 bir 羹r羹nd羹. Hatta 15th year anniversary ile denediim en iyi Rocky Patel diyebilirim.
Resim

Tatuaje Black Label Corona Gorda. Tek kelime ile; muazzam! Limitli 羹retime sahip black label serisinden daha 繹nce bir ka癟 vitolay覺 denemitim fakat corona gorda beni tamamen baka bir d羹nyaya g繹t羹rd羹 diyebilirim. Aa覺 yukar覺 sadece 20.000 dal 羹retilen corona gorda'dan bulabilirseniz kutuyla(asl覺nda sert plastik bir kavanoz ile geliyor) al覺n. Souk 癟ekimde g繹rd羹羹m en baar覺l覺 purolardan birisiydi, puroyu yakmadan az覺mda 1 saat tutabilirim.

Resim

Padron 1964 Naturalleri bu bal覺k alt覺nda hi癟 g繹rmedim san覺r覺m. Maduro'lar varken bir 癟ok kii sebepsizce naturallerden uzak durmay覺 tercih ediyor. 襤lk bata bende naturallere kar覺 olduk癟a 繹n yarg覺l覺yd覺m fakat i癟tiim K羹ba'lara en yak覺n non-Cuban purolar oldu kendileri. Hatta art覺k 癟ounlukla 64'lerde natural, 26'larda maduro tercih edeceim. 1964 naturallerin en b羹y羹k sorunu sonlar覺na doru yaanan a覺r覺 ac覺lama. Onun d覺覺nda ger癟ekten harikulade purolar. Eletirme i癟in mojitoyu tavsiye ederim.
Resim

Hen羹z piyasaya yeni 癟覺kan My Father cigars la antiguedad olduk癟a baar覺l覺 bir puroydu. Flor de antillas'覺n 2012'de Cigar aficionado taraf覺ndan d羹nyan覺n en iyi purosu se癟ilmesi abart覺 olsa da, olduk癟a baar覺l覺 orta g繹vdeli bir puroydu. la antiguedad ise flor de antillastan daha sert daha g羹癟l羹 aromalara sahip bir puro. Denemenizi tavsiye ederim. S覺rf y羹z羹kte yaratt覺klar覺 sanat i癟in bile deneme ans覺n覺 hak ediyor.
Resim

Koleksiyonuma eklediim, uzun zamand覺r arad覺覺m bir ka癟 繹zel 羹r羹n.
Resim
Resim
Resim
En son whiskey taraf覺ndan 03 Au 2014, 17:51 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj EmirB » 03 Au 2014, 17:47

Whiskey, ustat, yine dokturmussun :champ:
Psyko yu su ara merak icindeyim. Siparis icin onerebileceginiz guvenilebilir bi kaynak var mi???
Kullan覺c覺 avatar覺
EmirB

Ya: 31
Kay覺t: 20 Haz 2014, 13:44

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners