TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj argentum » 01 Ara 2014, 20:25

impaticaretin yetkilisi gibi oldum ama onlarda ej f覺r癟a da var . :)
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

Mesaj Erdem35 » 01 Ara 2014, 20:44

argentum yazd覺:impaticaretin yetkilisi gibi oldum ama onlarda ej f覺r癟a da var . :)

s繹yleyin o ticarete elinde ne varsa koysun sitelerine :D
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj fbolukbas » 01 Ara 2014, 23:14

Erdem35 yazd覺:110 liraya paypal ve traditionalshaving ile ilem tamamd覺r :thumbup:

Sen de mi br羹t羹s ? :)
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj aleamoukht » 01 Ara 2014, 23:20

EJ f覺r癟a 繹nermem. EJ 癟ok kal覺telidir 繹zellikle i癟ilik g羹zeldir ancak posuk k覺llar覺 vasatt覺r o y羹zden kesinlikle g羹nl羹k t覺ra olan herkeste bir 89 makine olmal覺d覺r fakat f覺r癟a EJ olmasa iyi olur :) bu arada EJ 89 yada m羹hle de89 art覺 biraz keskin jilet muazzam g羹nl羹k t覺ra demektir :) farkl覺 bir makine arayan arkadalara 34c hd ye de bakmalar覺n覺 繹neririm i癟ilik zay覺ft覺r ama t覺ra覺 ger癟ekten g羹zeldir.
Kullan覺c覺 avatar覺
aleamoukht

Ya: 41
Kay覺t: 06 Mar 2014, 14:50

Mesaj Erdem35 » 01 Ara 2014, 23:56

fbolukbas yazd覺:
Erdem35 yazd覺:110 liraya paypal ve traditionalshaving ile ilem tamamd覺r :thumbup:

Sen de mi br羹t羹s ? :)

:D :D Ferhat Abi bendeki emektar panasoniin arj覺 art覺k dayanmamaya balad覺... yeni makine mi alsam yoksa bu ilere bulasam m覺 diye d羹羹n羹rken birg羹n migrosta dola覺rken sepetimde nivea tra k繹p羹羹 ve gillette fusion pilli tra makinesini g繹rd羹m :) hay覺rd覺r iallah dedim i癟imden...eve geldim tra oldum ve 繹yle hi癟 de korktuum tahriler,yanmalar,k覺zarmalar ve sivilcelerle kar覺lamad覺m...sonra porsuk morsuk derken kendimi f覺r癟a sipari verirken buldum...tabi f覺r癟a geldi sonra tra kremi ald覺m... imdi de gillette fusiona da elveda demeye karar verdim... 繹yle birden br羹t羹s olunmuyor yani :D :D
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj asymptote » 02 Ara 2014, 00:16

Br羹t羹s deyince akla p覺癟ak gelir, Ferhat abi yerinde bir g繹nderme yapm覺.. :D

Bu arada EJ f覺r癟alar覺n k繹t羹 olduu fikrine asla kat覺lm覺yorum. Ben EJ'nin medium size best badger f覺r癟as覺n覺 kulland覺m ve 癟ok memnun kald覺m. F覺r癟a kalitesi gayet iydir. Y覺kanm覺 halde gelir, k覺l falan d繹kmez. Best Badger f覺r癟alar覺 繹zellikle iyi, y羹z羹 覺s覺rmayan ancak y羹zde masaj etkisi yaratan bir yap覺s覺 var. Tek kusuru bence knot y羹kseklii biraz fazla ve k覺l younluu 癟ok yeterli deil, bu y羹zden benim gibi f覺r癟ay覺 y羹z羹n羹ze 癟ok bas覺t覺r覺yorsan覺z 癟i癟ek gibi a癟覺labiliyor :) S繹z羹n 繹z羹: EJ f覺r癟alar ortalama bir kullan覺c覺y覺 fazlas覺yla memnun edecektir..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj aleamoukht » 02 Ara 2014, 00:26

k覺l d繹kmedii biraz tart覺ma g繹t羹r羹r bir konu bir癟ok k繹t羹 tecr羹be biliyorum bu konuda siz sansl覺ym覺s覺n覺z :thumbup: ayr覺ca y羹z羹mde a癟覺lan ve masaj 繹zellii zay覺f olan bir f覺r癟a tercih listemde silvertip olmazsa pek s覺ra bulamaz tabi bu benim tercihim ben daha sert ve y羹ze masaj覺 g羹癟l羹 olan f覺r癟alar覺 tercih ediyorum ;) ama hereyde olduu gibi t覺rata kiisel zevk meselesidir 繹nemli olan t覺ra olunan dakikalar覺n keyifle ge癟irilmesi deneye yan覺la en iyisini bulacakt覺r herkes :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
aleamoukht

Ya: 41
Kay覺t: 06 Mar 2014, 14:50

Mesaj asymptote » 02 Ara 2014, 00:43

Hakl覺s覺n覺z. T覺ra olay覺nda doru ekipman覺 toplamak ancak kiisel deneyimle oluyor, o da biraz pahal覺ya patl覺yor.. ;) :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners