TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Geleneksel T覺ra ve Ekipmanlar覺 zerine B繹l羹m

Re: T覺ra Makinesi Tavsiyeleriniz ve Geleneksel T覺ra

Mesaj Aleksey » 31 Oca 2015, 17:30

Hellhound, bence denemeye deer. Ben memnunum, ayr覺ca kasesi ve kokusu fiyat覺n覺n hakk覺n覺 veriyor. Sadece dikkat et son reform羹lasyondan olsun. TOBS Sandalwood ve MWF denemedim ama TOBS Avocado kullan覺yorum, onun yan覺nda s覺r覺tm覺yor hi癟.

Sizin kiti de g繹rmek isteriz. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

Mesaj Hellhound » 31 Oca 2015, 18:12

Bu reformulasyon hadisesi sabunda bile kar覺ma 癟覺kt覺 ya... Al覺r覺m o halde 癟ok uzak olmayan bir zamanda :)

D羹zg羹n bir kare yakalamaya 癟al覺ay覺m, koyar覺m fotoraf :champ:
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj Aleksey » 02 ub 2015, 01:39

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Aleksey

Kay覺t: 22 May 2014, 14:51

Mesaj asymptote » 02 ub 2015, 01:55

Ich m繹chte auch ein Ern Rasiermesser.. :roll: :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Terasus » 04 ub 2015, 08:39

Ge癟tiimiz haftalarda Moser Li+Pro Mini trimmer ald覺m. 0.4mm k覺sal覺kta kesiyor. Sinekkayd覺 tra覺 pek de sevmeyen birisiyim, 1mm civar d羹zeyine kadar kirli sakaldan holan覺r覺m kendimde, bu y羹zden iyi bir al覺veri olduuna inan覺yorum kendim i癟in. 3-4 g羹nde bir kullan覺yorum ve memnun kal覺yorum g繹r羹n羹mden.

Makinan覺n performans覺 fena deil. Nedense berberlerdeki bu t羹rden makinalar bana daha performansl覺 g繹r羹n羹yor, evde kulland覺覺m zaman berberlerdeki performansla ayn覺 d羹zeyde hissettirmiyor. Psikolojik de olabilir, komunun tavuu kaz g繹r羹n羹r misali.

Benzer makina kullanan var m覺? Panasoniclerin performans覺n覺 merak ediyorum. Bu makinay覺 al覺rken Panasonic'in muadil makinasi olarak ER-1511 ve ER-1611 modellerine de bakt覺m. Onlar 0.5mm'ye kadar k覺salt覺yorlard覺. Hem alman olduu hem de 0.1mm daha k覺sa kesebildii i癟in tercihimi Moser'den yana kulland覺m. Fakat Panasonic 0.3mm aral覺klarla farkl覺 uzunluklara ayarlanabilir olmas覺yla bence biraz daha ilevsel.
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj Baran » 04 ub 2015, 08:46

Bendede 3 tane Moser var normali ve 2 tanede mini.Dogrusu kac sene 繹nce aldigimi hatirlamiyorum berberimin malzemecisinden almistim hatta bide sac kurutma makinesi almistim hepside senelerdir ta gibi servis veriyor.O aletleri d羹羹rmediginiz muddetce kullanirsiniz.Berberdeki performansi gostermemesinin sebebi icini s覺k a癟ip killardan arindirip yaglamadiginiz icin olabilir cunku berberler bu islemi hergun yapiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj aslan180 » 07 ub 2015, 12:24

Baran yazd覺:Bendede 3 tane Moser var normali ve 2 tanede mini.Dogrusu kac sene 繹nce aldigimi hatirlamiyorum berberimin malzemecisinden almistim hatta bide sac kurutma makinesi almistim hepside senelerdir ta gibi servis veriyor.O aletleri d羹羹rmediginiz muddetce kullanirsiniz.Berberdeki performansi gostermemesinin sebebi icini s覺k a癟ip killardan arindirip yaglamadiginiz icin olabilir cunku berberler bu islemi hergun yapiyor.

ok hakl覺s覺n覺z [emoji106]
Kullan覺c覺 avatar覺
aslan180

Kay覺t: 01 Ara 2013, 19:51

Mesaj zgnclskn » 07 ub 2015, 12:36

"Alman mal覺 moser her k覺l覺 keser" diyesim geldi :D
Kullan覺c覺 avatar覺
zgnclskn

Ya: 40
Kay覺t: 07 Oca 2015, 10:33

ncekiSonraki

D繹n TSF T覺ra - Shaving

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners