Evet beyler saatimiz Tissot PRS516 Automatic. Forumda bolca kullan覺lan bir model. Eimin bana doum g羹n羹 hediyesi tabiki 繹zel isteim oldu o sadece rengini se癟ti

PR516GL modelini kafaya takm覺t覺m ama art覺k T羹rkiye'ye getirilmiyor olmas覺 ve sadece 3-5 saat癟ide bulunmas覺 dolay覺s覺yla fiyatlar覺n u癟mu olmas覺 bi hayli can覺m覺 s覺kt覺, neyse o olmazsa kuzeni olur diyerek bu saati se癟tim.
Genel anlamda iyi bir i癟ilie sahip. Mekanizma olarak zaten bir 癟ok modelde kullan覺l覺yor falan.
Detaya 癟ok girmiycem zaten en az 10 konusu vard覺r bu saatin.
Yaln覺z unu s繹ylemek istiyorum. Kullanm覺 olduum dier Orient M-Force Beast saatim kesinlikle Tissottan k繹t羹 deil, makinas覺n覺 zaman tutmas覺n覺 bilmem ama kasa i癟ilii ve malzeme kalitesi olarak Orient Tissottan bir ka癟 kat 羹st羹n diyebilirim. Orient kaya gibi bir saat yapm覺 kolumdayken biyere vursam k覺r覺l覺r m覺, 癟izilir mi? hissi yaratmad覺 bende hi癟 bir zaman. Tissot ise daha narin ve daha dikkatli kullanmam覺 gerektirecek gibi duruyor.
Neyse gelsin bu yak覺覺kl覺n覺n fotoraflar覺.
Kutu bildiimiz Tissot kutusu. Bu noktada unu s繹ylemem gerek 2005 y覺l覺nda ald覺覺m quartz tissotun kutusu 癟ok daha kaliteliydi

Dip Not: Bu kez 癟ok 癟ok aceleye geldi fotoraflar o y羹zden bonus fotoraf覺 yok

E onuda art覺k saatle birlikte sipariini verdiim orjinal delikli deri kordon geldiinde yapar覺m